bu yanimda yatan es musveddesinin amaci ne

keskelerveben

bittercikolatam
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2015
1.074
954
53
Valla biktim billa biktim uyurken iki tanede vurdum yinede hincimi alamadim .:KK11:. 4 senedr evliyim bu 4 senede ne bir guzel soz duydum ne de bir ozel gunumuzu hatirladi evlilik yildonumumuz de dahil ailesi ayri cektirdi bu ayri cektiriyor resmen hizmetciyim evde yaa sunu getir bunu getir getirmiyorum bee ben senin usagin miyim terbiyesiz agzindan kufur dusmuyor biktim bu adamdan insan eve gelince once uzerini degistirir deme yok neymis ben getirecekmisim kiyafetlerini yatacak beyefendi suyla ilacini da ben getirecekmisim hayir getirmiyorum kalk kendin al dedim bna utanmadan diyor ki sen ne ise yariyorsun senin gorevin bu :temizlik: evey benim gorevim hizmetcilikmis sakin haa bizim evde hasta olmam yasak benim olursam da ne laflar ne laflar gecen gun midem bulaniyor yatiyorum k8zim da kafama vuruyor diyorum ki iki dk cocukla oyalan vurmasin cok kotu midem ne yapti dersiniz kizim bna vurdukca guluyor karsima gecmis bir de kufur ediyor bna bogacagm artik bu adami biktim beee biktim biktim yeter artik

Valla biktim billa biktim uyurken iki tanede vurdum yinede hincimi alamadim .:KK11:. 4 senedr evliyim bu 4 senede ne bir guzel soz duydum ne de bir ozel gunumuzu hatirladi evlilik yildonumumuz de dahil ailesi ayri cektirdi bu ayri cektiriyor resmen hizmetciyim evde yaa sunu getir bunu getir getirmiyorum bee ben senin usagin miyim terbiyesiz agzindan kufur dusmuyor biktim bu adamdan insan eve gelince once uzerini degistirir deme yok neymis ben getirecekmisim kiyafetlerini yatacak beyefendi suyla ilacini da ben getirecekmisim hayir getirmiyorum kalk kendin al dedim bna utanmadan diyor ki sen ne ise yariyorsun senin gorevin bu :temizlik: evey benim gorevim hizmetcilikmis sakin haa bizim evde hasta olmam yasak benim olursam da ne laflar ne laflar gecen gun midem bulaniyor yatiyorum k8zim da kafama vuruyor diyorum ki iki dk cocukla oyalan vurmasin cok kotu midem ne yapti dersiniz kizim bna vurdukca guluyor karsima gecmis bir de kufur ediyor bna bogacagm artik bu adami biktim beee biktim biktim yeter artik

peki neden berabersiniz hala?
arkamda ailem yok, gelirim yok, ayrılırsam ne yaparım durumu mu? yoksa ama yine de seviyorum olayı mı?

konuyu nerden tutsam elimde kalacak..
eşinize vurmayın, o an uyanırsa tepkisi kötü olur hastanelik dahi olabilirsiniz kalıcı hasar bile oluşabilir.
siz uzanırken kızınız neden kafanıza vuruyor? oyun mu ıstıyor ? orayı da anlamadım..
kızınızın yanında bile bu adam küfür ediyor ..
nedir boşanamama sebebiniz?

peki neden berabersiniz hala?
arkamda ailem yok, gelirim yok, ayrılırsam ne yaparım durumu mu? yoksa ama yine de seviyorum olayı mı?
Ailem arkamda hayir sevmiyorum zerre kdar sevgisi kalmadi icimde kendi ailemn su an bircok sorunu var onlara soyleyip bir de bna uzulsunler istemiyorum

İstemsiz güldüm düşündüklerime. Hazır uyuyor ya nasıl kurtulursun diye baktım bayaa yaratıcı fikirler sundum kendi kendime. Ama sana söylemem Allah muafaza yaparsın bu sinirle. Allah sabır versin de arkadaş biz kadınlar niye çekiyoruz bu adamları? Kendim yaşıyorum gibi sinir oluyorum bu adamların varlıgına. İlk günden beri mi böyle görücü usulümüydü?

Hiç bir adam evliliginde prens charles değil maalesef. Hepsinin içinde bir miktar büyük baş var. Sizden ilaç ve su istemesi normal. Anlattiklarinizda anormal olan küfür etmesi. Emin olun çoğu erkek evlendikten sonra o romantik sizi kazanmaya çalışan aşık adam rolünden istifa ediyorlar.

Ailem arkamda hayir sevmiyorum zerre kdar sevgisi kalmadi icimde kendi ailemn su an bircok sorunu var onlara soyleyip bir de bna uzulsunler istemiyorum

yapma Allah aşkına
sevmiyorsun, ailen arkanda, niye çekiyorsun böyle bir adamı
ailenin sorunları olsa da insan kendi evladına üzülse bile onu yük olarak görmüyor
bence bunu kendine yapma
ailenle el ele verip çözersiniz sorunları
ha ama çok büyük bir sağlık sorunu varsa, morallerin bozulmaması gerekiyorsa ona birşey diyemem...

konuyu nerden tutsam elimde kalacak..
eşinize vurmayın, o an uyanırsa tepkisi kötü olur hastanelik dahi olabilirsiniz kalıcı hasar bile oluşabilir.
siz uzanırken kızınız neden kafanıza vuruyor? oyun mu ıstıyor ? orayı da anlamadım..
kızınızın yanında bile bu adam küfür ediyor ..
nedir boşanamama sebebiniz?
Kizim yatmami istemiyor evet oyun oynamak istiyordu esime soyledim bnde sen oynarmisn diye tabi kizim kafama oyuncaklarini atiyor o da gulunce cocukta oyun saniyor dha cok atiyor en son dayanamadim esime bagirdim senin amacin ne diye bir de bna kufur etti oyle dedm diye

Back
X