Bu yaptığının amacı ne ola ki?

Bence belli bir amacı yoktur. Zaten ayrılmayı kendi istemiş.
Bana mesaj atar mı aklımı çeler mi gibilerden engellemiştir.
Sonra da aman bir zarar gelmez nasılsa diye açmıştır.
Madem ayrıldınız çok takmayın onu izlemeyin.
Önünüze bakın hayat kısa değmez.
Hak veriyorum gerçekten size. Beni aylarca üzmüş bir insanın en ufak hareketine anlam yuklemem çok saçma. Ama işte. Insallah bir gun bu kadarcık bile umrumda olmayacak.

Bana da oyle geliyor. Nisan döneminde ailesi problem çıkardı. Çok kibirli davrandılar. Beni istemiyormuş gibi yansıttılar. Yüzüme ve oğullarına istediklerini söylediler ama bir yandan da arkamdan dedikodu yaptıklarını duydum. Neler neler. Şimdi hatırlamak bile acı veriyor aslında. Nisanlim ilk etapta benim yanımda durdu sana neden böyle yapıyorlar anlamıyorum falan dedi. Sonra zamanla soğudu beni suçlamaya başladı birşeyler için. Zaman geçtikçe ayrılmak istediğini söyledi. Bununla da kalmadı hakaretler etti bana. Sonra helallik istedi seni vazgeçirmek için hakaret ettim vs ama biz birbirimize göre değiliz dedi. O kadar net ve sertti ki şu an kafasının karışmış olması bile inanılmaz geliyor bana. Ama Allah büyük. Içimde hep bana yaptıkları haksızlığı anlayacaklar bir gün düşüncesi vardı. Şimdi acaba diyorum işte. Başkası olduğunu düşünmüyorum aslında. Başka hesaptan baktığımda görmedim bir hareketlilik hesabında falan. Bilemiyorum ama tabi.
baskası olsa engellemekle ugrasmazdı

En son güncelleme :D
Yine engellenmisim. Hayır böyle çocukça davranan biri değildi bu adam. Kesin ve netti her zaman. Ne diye yapıyor bu dengesizlikleri ve ben ne diye umursuyorum hala bu adamı ¿:sinirli:

Back
X