Bu yasal mı ?

Tokiarika23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2017
2.225
5.075
88
Evet hanımlar muhtarlık burnumun dibinde evimle yan yana , ve muhtar seçilen kişi saat 7 den beri inlete inlete müzikli egence düzenledi saatlerdir kafamız sisti , oynuyorlar filan ...
Polisi aradik gelcez dediler yarın saattir tık yok , başkalarıda havai fişek için aramış polisi ama neden hala susmuyorlar ..
2 yaşında çocuğum var uyutamiyorum düğünün ortasında gibiyiz .
Böyle birseye haklari var mi gerçekten?

Buna benzer bir durum ben de yasadim. Bir kafe acilisiydi. Butun gun surdu, kimse dr mudahale etmedi. Yasal mi bilmiyorum ama polisi aradiysaniz ve gelecegiz dedilerse, gelmek zorundalar.

Evet hanımlar muhtarlık burnumun dibinde evimle yan yana , ve muhtar seçilen kişi saat 7 den beri inlete inlete müzikli egence düzenledi saatlerdir kafamız sisti , oynuyorlar filan ...
Polisi aradik gelcez dediler yarın saattir tık yok , başkalarıda havai fişek için aramış polisi ama neden hala susmuyorlar ..
2 yaşında çocuğum var uyutamiyorum düğünün ortasında gibiyiz .
Böyle birseye haklari var mi gerçekten?
Ancak belli bir saatti geçince müdahale ediyorlar

akşam daha az ekip olduğundan anca sıra geliyor böyle şeylere ne yazıkki.muhtarın da düşüncesizliğine bak yalnız he.ilk günden oyları suistimal resmen.ya yüksek sesli müziğe kutlamaya izni olsa bile yandaki evleri etkileme izni olmaması lazım.sizden başka rahatsız olanlar da vardır muhakkak toplanıp bir yüz yüze konuşsalar bir gidip.

akşam daha az ekip olduğundan anca sıra geliyor böyle şeylere ne yazıkki.muhtarın da düşüncesizliğine bak yalnız he.ilk günden oyları suistimal resmen.ya yüksek sesli müziğe kutlamaya izni olsa bile yandaki evleri etkileme izni olmaması lazım.sizden başka rahatsız olanlar da vardır muhakkak toplanıp bir yüz yüze konuşsalar bir gidip.
Oy verenler de pisman olmustur kesin :)

[
evet maalesef oyle eskiden yasakti sonradan dugunler asker ugurlamalari mitingler falan 12 ye kadar serbest birakildi bizim mahallemizdede yazin dugun yapilir sokakta havai fisekler pompali tufekler benim kizimda zor uyur o gunlerde aramadigim yer kalmadi ama kimse gelmiyor
sadece bir kez iki bina arasinda sokakta havai fisek attiklari icin aradigimda gelip ceza yazip gittiler sanirim sonra ses kesildi

Evet havai fiseklerden de rahatsiz olup polisi arayanlar olmuş ama ısrarla devam ediyor. Bizim bu muhtarla işimiz var gibi görünüyor.
Esim biraz once muhtarlığıda aradı güya söz vermişler mahalleli istiyormuş. 22 30 da bitircez dediler ama hala devaam .

[

evet maalesef oyle eskiden yasakti sonradan dugunler asker ugurlamalari mitingler falan 12 ye kadar serbest birakildi bizim mahallemizdede yazin dugun yapilir sokakta havai fisekler pompali tufekler benim kizimda zor uyur o gunlerde aramadigim yer kalmadi ama kimse gelmiyor
sadece bir kez iki bina arasinda sokakta havai fisek attiklari icin aradigimda gelip ceza yazip gittiler sanirim sonra ses kesildi
Görende başbakan oldu sanacak bu nasıl bir kutlamadır ya ..

Memleket muhtarlık kavgaları yüzünden kan gölüne dönmüş 2 gündür. Dehşet bir durum. Cidden nasıl bir rant olabilir bu muhtarlık işinde? Neden bu kadar önemli?

Back
X