Bu yaşımda diz ağrısı çekiyorum :(

KedicikMiyavv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
817
228
83
35
Merhaba :14:

Bi kaç gündür dizim çok agrıyor sol dizim sadece. dimdik uzatsam 1-2 sn rahatlıyo sonra yine agrı buksem 1-2 sanıye rahat sonra devam :14:

Menisküs yırtıgı falan olabilir mi? incitmişte olabilirm bi kaç gün geçmezse doktora gideceğim zaten

Böyle çok aşırı bi ağrı değil ama sızlatan bi ağrı yürüdükçe dizim tık tık atıyor annemde dedi merdivenlerdendir evimiz mustakil sürekli merdiven inip cıkıyorum dersane öyle bol yüksek merdivenli

diz kapagımdı sadece simdi yayılmaya basladı soguk bi agrısı var anlatabildim mi bilmiyorum

ama öyle kitlenme şişme falan yok varsada ben anlamıyorum

kireçlenmede olabilir babamdada merdiven yuzudnen olmustu ama bu yastada olurmu ki :19:

Son düzenleme:
Meniskus olmasa bile baslangici olabilri sekerim, dikkatli ol, doktora bir gorun bence. Eklem sivin da azalmis olabilir.

Diz agrisinin yasla ilgisi yok derim, cevremde o kadar cok insanda var ki......tedbirli olmak gerek, diz onemli.

Gecmis olsun.

canım bu aralar hava serın eskısı kadar kalın gıyılmedıgı ıcın etkılenmıs olabılır dızlerın

bırde sen yanak ıcını yıyodun noldu devam edıyomusun bende aynı seyı yapıyorum kendıme engel olamıyorum yıllardır bısey olacak dıye cok uzuluyorum senı merak ettım bıraktınmı bıraktıysan nasıl bıraktın

Merhaba :14:

Bi kaç gündür dizim çok agrıyor sol dizim sadece. dimdik uzatsam 1-2 sn rahatlıyo sonra yine agrı buksem 1-2 sanıye rahat sonra devam :14:

Menisküs yırtıgı falan olabilir mi? incitmişte olabilirm bi kaç gün geçmezse doktora gideceğim zaten

Böyle çok aşırı bi ağrı değil ama sızlatan bi ağrı yürüdükçe dizim tık tık atıyor annemde dedi merdivenlerdendir evimiz mustakil sürekli merdiven inip cıkıyorum dersane öyle bol yüksek merdivenli

diz kapagımdı sadece simdi yayılmaya basladı soguk bi agrısı var anlatabildim mi bilmiyorum

ama öyle kitlenme şişme falan yok varsada ben anlamıyorum

kireçlenmede olabilir babamdada merdiven yuzudnen olmustu ama bu yastada olurmu ki :19:

Diz agırısı çekmeyen yok artık bu devirde canım,kireçlenme olayı artık yaşlı genç dinlemiyor her yaşta var,eğer ciddi bir kilo problemin varsa o da diz agırısını etkiliyor,bir de sadece dizlerin mi ağrıyor ayak bileklerinde de ağrı var mı romatizma agırısı da olabilir o yüzden bir doktora görün.

Meniskus olmasa bile baslangici olabilri sekerim, dikkatli ol, doktora bir gorun bence. Eklem sivin da azalmis olabilir.
Gecmis olsun.
evet olabilir teşekkür ederim bakalm geçmezse gideceğim doktra :43:

havalardan olsa iki dizimdede olmaz mı ? bilmiyorum bakalm geçmezse gideceğiz doktor civanıma :14:
canım bu aralar hava serın eskısı kadar kalın gıyılmedıgı ıcın etkılenmıs olabılır dızlerın

bırde sen yanak ıcını yıyodun noldu devam edıyomusun bende aynı seyı yapıyorum kendıme engel olamıyorum yıllardır bısey olacak dıye cok uzuluyorum senı merak ettım bıraktınmı bıraktıysan nasıl bıraktın

:9: masallah ne hafıza
valla hala deli gibi yiyorum dizi izlerken özellikle :27: iyi gidiyo :27:
ama sakız cignemek engelliyo biraz tabi bazzen deliliik edip sakızı bi tarafımla cigneyp diğerini yiyorum :50:
ama sanırm irade ya. cok yedim bigün fena agrıdı sabah kalktım agzım tiftik tiftik tam yemelik :27: Yemiycem dedim
oyalandım ders falan çalıştım yemedim o gün
eskisi kadar kalmadı ama bazen dalıp yapıyorum bilinçsiz ona çözüm bulamadım :26:
ama sakız cok işe yarıyor

insallah düzelir,gecmis olsunn :3::3::3:
teşekkürlerr:3:

Diz agırısı çekmeyen yok artık bu devirde canım,kireçlenme olayı artık yaşlı genç dinlemiyor her yaşta var,eğer ciddi bir kilo problemin varsa o da diz agırısını etkiliyor,bir de sadece dizlerin mi ağrıyor ayak bileklerinde de ağrı var mı romatizma agırısı da olabilir o yüzden bir doktora görün.

aynen kireçlenme sanırm bide sadece sol dizim olunca normal bişey değildir diye dşündüm :26: yazıyı okuyunca bileğimde sızladı :27: ama tek dizim bide yüyürken tıkır tıkır oluyo dizim sıvı azalması tarzı bişey var sanırm :18:

büyük ihtimal menisküs yırtılması kendisi ile 21 yaşında tanıştım hala benimle
dizini uzatınca geçer gibi oluyor sonra kıvırırken aynı acı yine oluyor iki türlü sü de zorluyor insanı
çok zor kötü bir ağrısı var
ameliyat dediler ancak olmadım sonrası için tırsıyorum açıkçası ameliyat olup ta iyileşen var mı ?
bende bunu merak ediyorum

büyük ihtimal menisküs yırtılması kendisi ile 21 yaşında tanıştım hala benimle
dizini uzatınca geçer gibi oluyor sonra kıvırırken aynı acı yine oluyor iki türlü sü de zorluyor insanı
çok zor kötü bir ağrısı var
ameliyat dediler ancak olmadım sonrası için tırsıyorum açıkçası ameliyat olup ta iyileşen var mı ?
bende bunu merak ediyorum

aa evet benmde öyle oluyor :18: nasıl cok zonklayıcı bi agrısımı oluyor menisküsün yerinde duramayacak kadar değil benimki
bide artık menisküs ameliyatı zor bişey degil olsaydın keske ilerlemesi daha kötü ki :20:
artık bu devirde doktorlar sagolsun herseyin caresi var :16:

aa evet benmde öyle oluyor :18: nasıl cok zonklayıcı bi agrısımı oluyor menisküsün yerinde duramayacak kadar değil benimki
bide artık menisküs ameliyatı zor bişey degil olsaydın keske ilerlemesi daha kötü ki :20:
artık bu devirde doktorlar sagolsun herseyin caresi var :16:

biraz araştırdım canım ben de olup ta iyişelen çok az çevremde iyi bir doktor bulmak gerek
yine tekrarlıyormuş sanırım erteliyoruz aslında
bir evvel olmak lazım aslında :ssz:

Kireclemedir. Merdiven inip cikma illa kullanacaksan agriyan dizi bukme. Gunde 3 kere buz koy yirmi dk yarim saat, ust bacak kaslarini kuvvetlendir ki dizin yuku azalsin, bunun icin netten arastir ust bacak egzersizlerini

Bende Romatoid artrit var dizde başladı sadece merdiven inerken bıçak batması gibi oluyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

biraz araştırdım canım ben de olup ta iyişelen çok az çevremde iyi bir doktor bulmak gerek

bencede saglık ertelemeye gelmez :20:
Kireclemedir. Merdiven inip cikma illa kullanacaksan agriyan dizi bukme. Gunde 3 kere buz koy yirmi dk yarim saat, ust bacak kaslarini kuvvetlendir ki dizin yuku azalsin, bunun icin netten arastir ust bacak egzersizlerini
merdiven inip cıkmama gibi bi lüksüm yok malesef :14: hımm bi arastırayım bakalm

Bende Romatoid artrit var dizde başladı sadece merdiven inerken bıçak batması gibi oluyor

geçmiş olsun :26: yok batma yok da öyle sızı var henuz hali hazırda :18:

İnşallah geçer .sizede allah sifa versin

Menuskus olma ihtimali var, bence bir doktora gorun derim...
Bende ayni problem vardi, o kadar korkulacak birsey degil fakat ihmal etmeden bir an once baktir.
Fizik tedavi ile kisa surede duzelecektir...

Eger menuskus degilse de bos birakma, ardini arastir.
Eklem problem de olabilir..
Felaket tellalligi yapmak degil niyetim, sadece bana gore boyle kas veya kemik agrilari hafife alinmamali.
Genc yasta "aa gecti iste" diyerek ihmal edilenler, sonradan artarak geri donuyor...

Umarim hafif birseydir, simdiden sifalar dilerim... :34:

Menuskus olma ihtimali var, bence bir doktora gorun derim...
Bende ayni problem vardi, o kadar korkulacak birsey degil fakat ihmal etmeden bir an once baktir.
Fizik tedavi ile kisa surede duzelecektir...

Eger menuskus degilse de bos birakma, ardini arastir.
Eklem problem de olabilir..
Felaket tellalligi yapmak degil niyetim, sadece bana gore boyle kas veya kemik agrilari hafife alinmamali.
Genc yasta "aa gecti iste" diyerek ihmal edilenler, sonradan artarak geri donuyor...

Umarim hafif birseydir, simdiden sifalar dilerim... :34:

cok cok haklısın evet aynen geçti bak diyoruz yıllar sonra en fena halıylee cıkıyo karsımıza

İnşallah geçer .sizede allah sifa versin

amin teşekkürler:)

Back
X