Bu yaşta ikinci çocuk???

m.beauty

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2008
4.722
4.777
658
Merhaba kk.nın akıllı ve güzel hanımları.Danışmak ve fikirlerinizi almak istiyorum.39 yaşımda evlat sahibi olma fırsatını kaçırma paniğiyle evlendim.Hep okudum okudum çalıştım çalıştım.Kardeşimi okuttum.Aileme hala destek olurum.Neyse konuma derdime döneyim.Eşim çok iyi,merhametli,anlayışlı bir insandır.Lakin sevemedim.Beni seven dünya iyisi bir insan aşk nasılsa bitiyormuş bir yuvam olsun severim zamanla dedim.Ama çekim yok olmuyor bir türlü.Allaha dualar ettim hala ediyorum.Bebeğimiz de oldu.Nasıl oldu ben biliyorum :(dogumdu ,lohusalıktı,oglum bensiz 10 dk.durmuyor derken iyice uzaklaştık,asker arkadaşı ev arkadaşı olduk.Banyo yapmadığı için,tütün ter ve ayak kokuları da iyice soğuttu beni ondan.iki iyi arkadaş gibiyiz.oğlumuz o kadar tatlı ki bayılıyoruz ona ilgileniyoruz beraber isbirliğimiz yemeklerimiz herseyimiz süper ama karı kocalık bitti sanırım.
Çok uzattım özür dilerim kızlar.Durumu iyice kavramanızı istedim ki ona göre tavsiyeler verin:(özetle:yaş oldu 41:(.cinsellik olmadan sürdürülen bu evcilik oyununda oğluma kardeş istesem nasıl olacak?Daha doğrusu ikinci bebeği yapmalı mı?tek cocuk olan oğlum bizi kaybedince aynı acıyı onunla birtek kardeşi paylaşmaz mı?yapayalnız kalır mı?eşime nasıl yaklasmali nasil ısınmalı?e ya çocuğum olmazsa?hamilelikte çok şiştim ayaklarım kasintidan sabaha kadar su dolu kovadaydı.uyumazdim.offf offfff hakkınızı helal edin kafam karmakarışık..

sadece mantkla baslanrsa evlilige bole devam ediyo tabi. sizin neyi nasil istediginiz onemli. cocuk icin evlenmissiniz. 1. yalniz kalmasin diye 2. istyosunuz simdi. kari koca kavramlari yok unutulmus. iyu dusunun derim.

Size karşı anlayışlı ise yardımsever ise yapın çocuğunuz a arkadaş olur dert ortağı olur bi de eşinize rahatsız olduğunuzu söyleseniz banyo vs konularında belki anlayışla karşılar dikkat etmeye çalışır zor bişey gerçekten inşallah iyi olursunuz

Merhaba kk.nın akıllı ve güzel hanımları.Danışmak ve fikirlerinizi almak istiyorum.39 yaşımda evlat sahibi olma fırsatını kaçırma paniğiyle evlendim.Hep okudum okudum çalıştım çalıştım.Kardeşimi okuttum.Aileme hala destek olurum.Neyse konuma derdime döneyim.Eşim çok iyi,merhametli,anlayışlı bir insandır.Lakin sevemedim.Beni seven dünya iyisi bir insan aşk nasılsa bitiyormuş bir yuvam olsun severim zamanla dedim.Ama çekim yok olmuyor bir türlü.Allaha dualar ettim hala ediyorum.Bebeğimiz de oldu.Nasıl oldu ben biliyorum :KK43:dogumdu ,lohusalıktı,oglum bensiz 10 dk.durmuyor derken iyice uzaklaştık,asker arkadaşı ev arkadaşı olduk.Banyo yapmadığı için,tütün ter ve ayak kokuları da iyice soğuttu beni ondan.iki iyi arkadaş gibiyiz.oğlumuz o kadar tatlı ki bayılıyoruz ona ilgileniyoruz beraber isbirliğimiz yemeklerimiz herseyimiz süper ama karı kocalık bitti sanırım.
Çok uzattım özür dilerim kızlar.Durumu iyice kavramanızı istedim ki ona göre tavsiyeler verin:KK43:özetle:yaş oldu 41:KK43:.cinsellik olmadan sürdürülen bu evcilik oyununda oğluma kardeş istesem nasıl olacak?Daha doğrusu ikinci bebeği yapmalı mı?tek cocuk olan oğlum bizi kaybedince aynı acıyı onunla birtek kardeşi paylaşmaz mı?yapayalnız kalır mı?eşime nasıl yaklasmali nasil ısınmalı?e ya çocuğum olmazsa?hamilelikte çok şiştim ayaklarım kasintidan sabaha kadar su dolu kovadaydı.uyumazdim.offf offfff hakkınızı helal edin kafam karmakarışık..
Iyi geceler arkadasim.. valla normalde biribirini cok seven ciftlerin bile hamilelik dogum sonrasi soguma oluyo... sizinki hepten yok olmus .. bence bir evlilik boyle yürümez.. bence once esinizi sevmeye calisin sonra sevginizi hissetirin gerisi zaten gelecektir.. ve oglunuzun bi kardesinin ola ihtimali yukselecektir... ayrica esinizede üzüldüm esi tarafindan sevilmemesi yazik:KK43:ne adamlar var haketmedigi halde sevilen..

Temizlik konusunu mutlaka konuşun, bu evlilik bana bu kadar da yeter, çocuk için devam ederim diyorsanız bebek yapın ama iki sene sonra bu ne biçim iş diye ayrılırım gibi geliyorsa iki çocuk çok zor olur. Eşiniz kaç yaşında?

Aranizda cinsellik yok sevemediginiz tenden ,bebek yapmak mi istiyorsun?cok yanlis bence yapmayin .Ikimci cocuk derdiniz olmamali tiksindiginz ve cinsellik olmadan bir evliligi nasil yurutuyorsunuz derdin bunolmali bence .
Sırf evlat sahibi olmak için sperm bankasından çocuk sahibi olanlar var

Konuya gelince ben olsam yapmazdım bebeğin ve sizin sağlığınız için riskli bir durum
41 yaş geç değil mi doğunca 42 olacaksın 20 yaşına gelince çocuk sen 62
Ya ben olsam yapmazdım

Eşinizin size bir zararı yokmuş niye yapmayasınız ki..Hiç bir çocuk kardeşsiz yaşamayı haketmiyor .Tek çocuklara üzülüyorum ben.Biz öldüğümüzde bayramdan bayrama bile olsa görüşeceği bir kardeşi olmalı bence.

Son düzenleme:
Zaten cocuk icin evlenmissin. İyi anlasiyorsunuz. Bir kac cocugu olup anlasamayanlarda var. Askla evlenip bir kac cocugu olup ayrilanda. Aranizda kotu birsey yok. Sonucta ikinci kez evlenip cocuk yaparim dusunceniz Yoksa esiniz istiyorsa yapabilirsin. Bu sizin isteyip istemediginiz le alakali. Zorlugu olacaktir. İki uc cocukla herkes belirlu bir zorluk yasiyor zaten. Yasa takilma bu devirde senin yasinda cocuk yapan cok var. Cicukla aranizdaki yas da onemli degil. Az olup Allah gecinden versin annesini genc yasta kaybeden var. Kimin ne kadar yasayacagini Allah bilir.

bende su an 37 yasindayim. 2.5 yasinda oglum 1 aylik hamileyim.yasin etkisiyle hamilelik simdiden zorluyo.... bence esinizle uyumlusunuz gibi hissettim seviyosunuzda.... o diger seyler asilmayacak gibi degil.ve kardesi kesinlikle olmali.. bence hamile olursam nasil geciririm diye tasalanin.... ve hemen bi tane daha yapin......ben yaptim bile ;)

Anne degilim bilmiyorum bu duyguyu.Rabbim bana en kisa surede nasip etsin insallah.ama ne olursa olsun hickimse tek kalmayi haketmiyor.yirmi tane kuzenimiz var.biz iki kardesiz.ne olursa olsun farkediyorum ailemizden birine bisey olsa ilk herkes kendi kardesinin omuzumda agliyor.

Bu arada siz farklı bir şey sordunuz ama ben yinede yazayım.Eşinizin ayakkabı ve ev terliklerinin içine birer çay kaşığı karbonat serpip yayılması için iyice sallayın.Birdaha asla kokmaz.Ara ara tekrarlayabilirsiniz 2-3 ayda bir mesela.Diğer kokuları içinde ,bir zaman uyarırsanız alışkanlık edinir belki.

Size karşı anlayışlı ise yardımsever ise yapın çocuğunuz a arkadaş olur dert ortağı olur bi de eşinize rahatsız olduğunuzu söyleseniz banyo vs konularında belki anlayışla karşılar dikkat etmeye çalışır zor bişey gerçekten inşallah iyi olursunuz
Sağol arkadaşım .o kadar iyi bir baba oldu ki.söyledim defalarca kibarlıkla da söyledim bağırarak ta söyledim.banyo yapar kirlileri giyer.banyo yapmadan temizleri giyer.söylemesem haftalarca giter bir hırkayı.diş macunu ,stick oylece durur dolapta kullanmaz:(
Ama işten gelir 9 aydır evi süpürür siler bebegim durmuyor diye.onune ne koysam yer hicbisey yapmadim desem olsun yumurta kırarız der.böyle de mülayim

Dogur bence zaten evlenme nedeniniz dede yas geciyor evlat sahibi olmak kstedim yazmissiniz.
Ben olsam dogururdum.hem tek cocuk bana bencilik gibi geliyor kardes knemlidir.acida tatli da bence dogur evladini da allah bagislasin

Aranizda cinsellik yok sevemediginiz tenden ,bebek yapmak mi istiyorsun?cok yanlis bence yapmayin .Ikimci cocuk derdiniz olmamali tiksindiginz ve cinsellik olmadan bir evliligi nasil yurutuyorsunuz derdin bunolmali bence .
Yıllar önce sevmiştim onu.ilgisizliginden ayrılmıştım.iki sene sonra pişmanim deyip pesime dustu.6sene koştu.her derdime koştu.hep destek oldu.en sonunda evet dedim.ama bir daha asla toparlayamadım.yıllarca arkadas gibi takildık.evlenince de değismedi olmadı bir türlü.hatta birgun kavga aninda istersen bosanabiliriz bitsin bu evcilik oyunu sana da yazık dedim.hicbirsey demiyor.onun dışında yiyoruz iciyoruz geziyoruz guluyoruz onsuz da olamam .ne tuhaf değil mi cok seviyorum can yoldaşım o benim ama öpemiyorum bile:(

Sağol arkadaşım .o kadar iyi bir baba oldu ki.söyledim defalarca kibarlıkla da söyledim bağırarak ta söyledim.banyo yapar kirlileri giyer.banyo yapmadan temizleri giyer.söylemesem haftalarca giter bir hırkayı.diş macunu ,stick oylece durur dolapta kullanmaz:KK43:
Ama işten gelir 9 aydır evi süpürür siler bebegim durmuyor diye.onune ne koysam yer hicbisey yapmadim desem olsun yumurta kırarız der.böyle de mülayim
Düzelir inşallah dert etmeyin bu devirde öyle bi koca olsun da pis olsun dermisim şaka bi yana o konuyu aşar siniz inşallah yapın bi tane daha olsun bitsin

Sağol arkadaşım .o kadar iyi bir baba oldu ki.söyledim defalarca kibarlıkla da söyledim bağırarak ta söyledim.banyo yapar kirlileri giyer.banyo yapmadan temizleri giyer.söylemesem haftalarca giter bir hırkayı.diş macunu ,stick oylece durur dolapta kullanmaz:KK43:
Ayyy yazik be kiyilirmi boyle adama.ben olsam ucuncuyu bile yapmistim hahhahahah.saka bi yana siz bu adamdan ayrilirsaniz vallahi cok uzulursunuz. Etraf manyaklarla dolu.bak buraya hergu konu aciyoruz kiskanc bencil kavgaci anneci babaci bilmem neci diye.birak sorunun ayakabisi olsun kokusu olsun kiskanc kayinvalidededn iyidir:KK53:

Iyi geceler arkadasim.. valla normalde biribirini cok seven ciftlerin bile hamilelik dogum sonrasi soguma oluyo... sizinki hepten yok olmus .. bence bir evlilik boyle yürümez.. bence once esinizi sevmeye calisin sonra sevginizi hissetirin gerisi zaten gelecektir.. ve oglunuzun bi kardesinin ola ihtimali yukselecektir... ayrica esinizede üzüldüm esi tarafindan sevilmemesi yazik:KK43:ne adamlar var haketmedigi halde sevilen..
Evet haketmeyen birini sevdim baktım değer gormüyorum eşimle evlendim zaten.aşktan meşkten vazgectim ama azıcık çekim dahi yok neden olmaz ki?cok istiyorum bağrıma basayım sımsıkı sarılayım.

Back
X