- 24 Kasım 2008
- 4.722
- 4.777
- 658
Merhaba kk.nın akıllı ve güzel hanımları.Danışmak ve fikirlerinizi almak istiyorum.39 yaşımda evlat sahibi olma fırsatını kaçırma paniğiyle evlendim.Hep okudum okudum çalıştım çalıştım.Kardeşimi okuttum.Aileme hala destek olurum.Neyse konuma derdime döneyim.Eşim çok iyi,merhametli,anlayışlı bir insandır.Lakin sevemedim.Beni seven dünya iyisi bir insan aşk nasılsa bitiyormuş bir yuvam olsun severim zamanla dedim.Ama çekim yok olmuyor bir türlü.Allaha dualar ettim hala ediyorum.Bebeğimiz de oldu.Nasıl oldu ben biliyorum
dogumdu ,lohusalıktı,oglum bensiz 10 dk.durmuyor derken iyice uzaklaştık,asker arkadaşı ev arkadaşı olduk.Banyo yapmadığı için,tütün ter ve ayak kokuları da iyice soğuttu beni ondan.iki iyi arkadaş gibiyiz.oğlumuz o kadar tatlı ki bayılıyoruz ona ilgileniyoruz beraber isbirliğimiz yemeklerimiz herseyimiz süper ama karı kocalık bitti sanırım.
Çok uzattım özür dilerim kızlar.Durumu iyice kavramanızı istedim ki ona göre tavsiyeler verin
özetle:yaş oldu 41
.cinsellik olmadan sürdürülen bu evcilik oyununda oğluma kardeş istesem nasıl olacak?Daha doğrusu ikinci bebeği yapmalı mı?tek cocuk olan oğlum bizi kaybedince aynı acıyı onunla birtek kardeşi paylaşmaz mı?yapayalnız kalır mı?eşime nasıl yaklasmali nasil ısınmalı?e ya çocuğum olmazsa?hamilelikte çok şiştim ayaklarım kasintidan sabaha kadar su dolu kovadaydı.uyumazdim.offf offfff hakkınızı helal edin kafam karmakarışık..

Çok uzattım özür dilerim kızlar.Durumu iyice kavramanızı istedim ki ona göre tavsiyeler verin