Bu yaşta ikinci çocuk???

Kesinlikle yapmalisiniz. Bende 40 yaşındayım oğlum da kızım da küçük daha.
Ve oğlum kızımı çok seviyor, sahipleniyor. Şimdiden arkadaş oldular masallah. Oğlum bana çok duskundu. Hâlâçok düşkün ama kardeşiyle de oynuyor zaman zaman. Eminim ileride birbirlerine bizlere olduklarından daha yakın olacaklar. Bosanma dusuncesi yoksa kesinlikle yapin. Yalniz kalmasin. Evliliklerin hiçbiri mükemmel degil.

Müge Anlının bir lafı vardı çok da mantıklıydı çocuk yapacaksanız kendinize güveniyorsanız yapın eşinize annenize vs güveniyorsanız yapmayın.Eğerki senin maddi manevi gücün sağlığın yerinde ise 2 çocuga yetebileceğini düşünüyorsan yap.

Oncelikle bayanin yaşi ile yorum yapanlara seslenmek istiyorum. Yaşi buyuk olanlarin anne olmaya hakki yok mu? Benim esimin teyzesi de gec evlendi 38 yasinda ilk cocugunu dogumdan sonra kaybetti simdi 41 yasinda o da ve iki senedir bebek tedavisi goruyor ama cocugu bir turlu olmuyor. Ne yapsin yani size gore anne olmasin mi bu kadin? Annelik gibi duzel bir duyguyu rabbim isteyen herkese nasip etsin. Sevgili konu sahibi ikinci cocuk sart mi sence? İlla da herkesin ikinci birbcocugu olmali mi? İlla da herkes kardes sahibi olmali mi? Bence sen birazda kendini dusun de o pis kokan kocani banyoya sok migdem bulandi resmen. Kocanla evliliginizi ateslendirmeyle ugrasmalisin cunku onunla senelerce yasayacak olan sensin. Sen adama ilgisiz davraniyor isen adam da senden sogumus olamaz mi?

Back
X