Bu yastan sonra kendiniz bulamazsiniz

sessia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2013
195
5
46
İstanbul
Annem, bu yastan sonra kendiniz birini bulamazsiniz artik diyor. Gorucu usulu,tavsiye ve tanistirmayla olurmus ancak.
Bir arkadasima birini tavsiye edeyim dedim. İsrar etmislerdi kiz ariyordular ben de tmm soylerim dedim. Soyledim arkadasima, o da "bana boyle seyler tuhaf geliyor" dedi, bunu anneme soyledigimde "bu yasa kadar biri olmadi da bundan sonra mi olacak gorussun iste " dedi. Ben de niye oyle diyosun evde mi kaldik biz dedim. Yok ama arkadas olacaksiniz da bir kac yil gececek taniyacaksiniz da gec olur artik dedi. Lafi cevirmeye calisti yani. "yillarca sevgili kalmak zorunda degiliz ki" dedim neyse uzatmak istemedik misafir vardi odada cunku ama annemin boyle dusunmesi beni cok uzdu. Yeri gelince "amaan bosver evlenince nolacak" diyen kadin meger evde kaldigimi dusunmeye baslamis. Beni biriyle tanistirmak isteyenler cikinca hemen tanis diyor. Gecenlerde birini onermislerdi,annem tutturdu bi gorus hemen kestirip atma diye,ben de tam tamam demek uzereydim ama bu aksam bu konusma olunca sogudum birden bu fikirden.
Annemin o "bu yastan sonra bulamazsiniz" lafi cok agirima gitti sirf bu lafin altinda kalmamak icin kimseyle tanismak istemiyorum... Ama bu onun fikrini degistirir mi bilmiyorum. Yasimiz 26 bu arada.

erkek gibi erkek nesli tükeniyor tatlım tehlike çanları çalıyor ben ondan korkuyorum, yaş kısmını geç de

canım anneni çok ciddiye alma bence bu konuda. senin ne düşündüğün önemli

Annenin fikirlerini önemseyebilirsin fakat bu senin o fikirleri kabul edebileceğin anlamına gelmiyor değil mi?
Erkek mi yok diyeceğim de, bir arkadaşında dediği gibi birini bulmak çok zor. Adam gibi birini(!)
Annenin fikirleri değişmez. Çünkü insanların yaşları ilerledikçe almış oldukları tavırlar, düşünce biçimleri kemikleşir. İmkansızlaşır değiştirmek yani.
Ayrıca bende çevremde çok görüyorum böyle anneler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…