O ozlemsss Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Temmuz 2014 126 15 33 İzmir 25 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ozlemsss #1 ne çektiyysem sivri dilimden yayın gerginliğinden çektim belki de kendimi kandırıyorum.. var mı böyle yay kadınları :) ayrılık acısından snra azıcık astroloji yapayım dedm vakıt gecmıyor
ne çektiyysem sivri dilimden yayın gerginliğinden çektim belki de kendimi kandırıyorum.. var mı böyle yay kadınları :) ayrılık acısından snra azıcık astroloji yapayım dedm vakıt gecmıyor
_AgLaTaN KaFe_ ONLAR İÇİN ALLAHTAN SADECE SAĞLIK İSTİYORUM Kayıtlı Üye 30 Nisan 2014 5.237 3.955 168 26 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ozlemsss #2 bende yayım .....normalde çok neşeliyimdir....durur durur birden patlarım
O ozlemsss Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Temmuz 2014 126 15 33 İzmir 26 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ozlemsss #3 eessrryyaa .!.: bende yayım .....normalde çok neşeliyimdir....durur durur birden patlarım Genişletmek için tıkla... kötü bir şey aniden patlamak insana çok sey kaybettiriyor.. :26: yapısal bir durum :)
eessrryyaa .!.: bende yayım .....normalde çok neşeliyimdir....durur durur birden patlarım Genişletmek için tıkla... kötü bir şey aniden patlamak insana çok sey kaybettiriyor.. :26: yapısal bir durum :)
_AgLaTaN KaFe_ ONLAR İÇİN ALLAHTAN SADECE SAĞLIK İSTİYORUM Kayıtlı Üye 30 Nisan 2014 5.237 3.955 168 26 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ozlemsss #4 ozlemsss .!.: kötü bir şey aniden patlamak insana çok sey kaybettiriyor.. :26: yapısal bir durum :) Genişletmek için tıkla... evet.....bu devirde sinsi olup nabza göre şerbet vereceksin.....
ozlemsss .!.: kötü bir şey aniden patlamak insana çok sey kaybettiriyor.. :26: yapısal bir durum :) Genişletmek için tıkla... evet.....bu devirde sinsi olup nabza göre şerbet vereceksin.....