Bu yazıya göz atmadan geçmeyin...

TAPATA1

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
3
0
16
Tekirdağ
Herkese Merhaba, yaklaşık 1 yıldır bu sitenin takipçisiyim, ama üye değildim. bende birçoğunuz gibi 1 yıldır bebek sahibi olmak için uğraşıyordum. her ay Hayal kırıklığı yaşıyordum. ilk doktora gittiğimde bir problem olmadığını, ufak bir miyom olduğunu ve biran öce gebe kalırsam sakıncası olmayacağını söylemişti bu şekilde bir kaç ay denedim fakat bir sonuç alamadım. daha sonra acıbadem hastanesinde prf. dr. Tayfun Bağış'a muayene olduğumda bu miyomla kesinlikle hamile kalamayacağımı ve rahimin içinde olması sebebi ile biran önce ameliyat olmam gerektiğini söyledi ve ameliyat oldum 3 ayda hamile kaldım, eğer sizde miyom sorunu varsa mutlaka ameliyat olmanızı öneririm, tabiki rahim içinde ise önemli bir konuda; bu ameliyatı çok iyi bir doktora olmanızı tavsiye ederim. küçük bir not daha; ilişki öncesi ve ilişki esnasında sıcak su torbasını belinize koyun. dilerim allahım isteyen herkese nasip eder. dualarım sizinle, sizlerde esirgemeyin

sıcak sı torbası ne işe yarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…