Bu yemek takımı nasıl sizce?

KLasik ama zarif bence şık aynı zamanda
pişman olmayın

Şık ama Bulaşık makinasında desenler siliniyor, markanın kalitesine bağlı gerçi.

Çok beğenerek almıştım aslında ama ben aldıktan sonra başka modeller gelmiş onları görünce benimki çok basitmis gibi geldi

basit değil kesinlikle çok asil ve şık duruyor
modeller sürekli yenilenir yetişemeyiz ki zaten ona
her çıkan yemek takımını almamız gerekir
içinizi ferah tutun gayet hoş bir yemek takımınız var
:)

Korkmaz'ın takımı ins kalitesi iyidir
Korkmazın, tencere takımlarının kalitesi tartışımaz bile ama porselen takımlarını bilmiyorum, İnşallah sorun yaşamazsın, silinmeye karşı garantisi vardır heralde, köklü bir firma nihayetinde. Güle güle kullanın :)

basit değil kesinlikle çok asil ve şık duruyor
modeller sürekli yenilenir yetişemeyiz ki zaten ona
her çıkan yemek takımını almamız gerekir
içinizi ferah tutun gayet hoş bir yemek takımınız var
:)
Çok teşekkür ederim haklısınız aslında ama tek seferlik olunca bide ilk kez alınca böyle oluyo galiba kararsızlık başa bela

Tencere takımında korkmazdan umarım dediginiz gibidir paralarımız boşa gitmez . tsk ederim tekrar :)

Benim evlenmeme nerden baksan 2-3 yıl var ama yemek takımımı aldım ben.. Kimisi neden şimdi aldın diyor, modası geçer diyor. Zaten modası geçecek bir şey almadım ama öyle bile olsa 2-3 sene sonra aldığımın da gün gelecek modası geçecek.

zarif ve şık beğendim ..

bende karaca jasmin var seviyorum ..

Benimde daha bir yıl var modası gecsede gecmesede bizim artık .d Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin ins herkese .

Gayet şık takımın sade olduğu için masayı şıkır şıkır yaparsın bardaklar çatal bicaklar pecetelikler masa örtüsü falan gaaayet güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…