Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok beğenerek almıştım aslında ama ben aldıktan sonra başka modeller gelmiş onları görünce benimki çok basitmis gibi geldiKLasik ama zarif bence şık aynı zamanda
pişman olmayın
Korkmaz'ın takımı ins kalitesi iyidirŞık ama Bulaşık makinasında desenler siliniyor, markanın kalitesine bağlı gerçi.
Tsk.ler :)Sade ve şık :)
Çok beğenerek almıştım aslında ama ben aldıktan sonra başka modeller gelmiş onları görünce benimki çok basitmis gibi geldi
Korkmazın, tencere takımlarının kalitesi tartışımaz bile ama porselen takımlarını bilmiyorum, İnşallah sorun yaşamazsın, silinmeye karşı garantisi vardır heralde, köklü bir firma nihayetinde. Güle güle kullanın :)Korkmaz'ın takımı ins kalitesi iyidir![]()
Çok teşekkür ederim haklısınız aslında ama tek seferlik olunca bide ilk kez alınca böyle oluyo galiba kararsızlık başa belabasit değil kesinlikle çok asil ve şık duruyor
modeller sürekli yenilenir yetişemeyiz ki zaten ona
her çıkan yemek takımını almamız gerekir
içinizi ferah tutun gayet hoş bir yemek takımınız var:)
Tencere takımında korkmazdan umarım dediginiz gibidir paralarımız boşa gitmezKorkmazın, tencere takımlarının kalitesi tartışımaz bile ama porselen takımlarını bilmiyorum, İnşallah sorun yaşamazsın, silinmeye karşı garantisi vardır heralde, köklü bir firma nihayetinde. Güle güle kullanın :)
Benimde daha bir yıl var modası gecsede gecmesede bizim artık .d Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin ins herkese .Benim evlenmeme nerden baksan 2-3 yıl var ama yemek takımımı aldım ben.. Kimisi neden şimdi aldın diyor, modası geçer diyor. Zaten modası geçecek bir şey almadım ama öyle bile olsa 2-3 sene sonra aldığımın da gün gelecek modası geçecek.
Teşekkür ederim siz begendikce bnmde içime siniyozarif ve şık beğendim ..
bende karaca jasmin var seviyorum ..
Ayy inş o günleride görürümGayet şık takımın sade olduğu için masayı şıkır şıkır yaparsın bardaklar çatal bicaklar pecetelikler masa örtüsü falan gaaayet güzel olur![]()