Bu yiyecekler tok tutuyor

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.120
31.169
1.123
61
Konya
Bu yiyecekler tok tutuyor
Haftalık Seda dergisi, diyet yapan kişi sayısının arttığı şu günlerde "tok tutan" besinlerin bir listesini yaptı. İşte açlık hissettirmeyen yiyecekler....
Donmuş yoğurt: Meyveli donmuş yoğurtlardan yediğinizde hem karnınızın tok olduğunu hissedecek, hem de fazla kalori almamış olacaksınız.

Çilek: Canınız çok fazla tatlı istediğinde küçük bir kap dolusu çilek yiyebilirsiniz. Çileklerin üzerine bir tatlı kaşığı pudra şekeri de dökerseniz, tatlı isteğinizi bastırmış olursunuz.

Elma: Her diyette mutlaka ara öğün olarak tavsiye edilen elmanın kalorisi de az.

Sebze çorbası: Atıştırması zor da olsa az kalorili!

Yumurta: Çok pişmiş yumurta da tok tutuyor.

Yulaf ezmesi: Süt kalori bakımından tehlikeli olduğu için suyla yemeniz daha yararlı olacaktır.

Turp: C vitamini açısından zengin, PH değeri yüksek, kalorisi az ve kanser riskini azaltıcı yiyeceklerden.

Karpuz: İki dilim karpuz sadece 80 kaloridir ve günlük alınması gereken C vitamini ihtiyacının yüzde 25'ini karşılar.

Dilpeyniri: Protein yapısından dolayı tok tutma özelliği var.

Avokado: B6 vitamini içeriyor, kansere karşı da koruyucu etkiye sahip

yulaf ezmesi ve müsli gerçekten tok tutuyor tastiklenip onaylanmıştır denemeyenler denesin duyrulur:cool2:

ebru1903 .!.:
Arkadaşlar karpuz hikaye en çok tok tutan yoğurt birde içine salatalık doğrayın:biggrin:

ebrucum benimde en favori yiyeceğim ben birazda nane atıyorum süper oluyoo genelde akşamları işten geç gidince yemek yemek yerine tercihim bu oluyo...
tavsiye ederim...

ebru1903 .!.:
Arkadaşlar karpuz hikaye en çok tok tutan yoğurt birde içine salatalık doğrayın:biggrin:

aynen ...

karpuz kan şekerini yükseltir . karpuz yerken yanında peynir yiyin arkadaşlar. uzmanlar kan şekerini aniden yükseltmemek için meyvenin yanında protein çeşidi öneriyor.

diyet yaptıgımda annemde bana hep karpuz ye iştahını kapat derdi;nedense bende de karpuz yedigimde bi tokluk hissi olmuo.. arada peynirle yiyiodum hem daha gusel bir tadı oluodu hemde kan sekeri acısından..onu da yeniögrendim... faydalı bilgilerin için tesskürler elif

ben bir ekmeği yemeden beni hiç bir şey tok tutmuyor, kızlar.

mesure .!.:
:rolleyes2: Valla iştahlı bir insanı hiçbirşey tok tutamaz
çok doğru söledin
zaten insanın tokluğunu belirleyen beyin ben ne kadar tok olursam olayım aklıma çikolata geldimi iş bitmiştir
ondan kendime düşünmeyi yasakladım:uhoh:

Back
X