1 yıldır tanıdığım ve 3 aydır görüştüğüm bir adam vardı. Çeşitli tutarsızlıkları nedenli ayrılığa karar verdim. Yüzyüze soylemek istedim ama sürekli benden kaçtı. Ben de mesajla bitirdim. Görüldü atıp cevap vermedi. Ertesi gün işe geldim. Yakın yerde çalışıyoruz. Denk geldik. 'Naber kiz?' diye arkadaslarının yanında laf attı. Sonraki gün çalıştığım yere çay içmeye geldi. Bunlar asla yaptığı şeyler değil ve malesef uyarmama rağmen önünü kesemiyorum. Kimse anlasın da istemiyorum. Amacı da çözemiyorum. Aşırı gözümden düşmeye başladı. Tekrar bittigine dair mesaj attım ve artık yazmamayı düşünüyorum. Böyle bir şey başına gelen var mı?
Hepsini yaptım. Ayrıntılı anlatamıyorum ama çok kötü de davrandım. Ben 2 hafta önce 5 dakikalık bir şansla ölümden kurtuldum. O esnada zaten bir sürü şey oldu ve ayrıldım. Şu an yaşadığım şoku atlatmaya çalışıyorum. Yer değişikliği istemekten başka çare bırakmayacak gibi böyle devam ederse...
Arkadaşların yanında laf atarsa kibarca cevap veriyorum ama o kadar istenmediğini belli ediyorum ki yanındakiler bile anlıyor. Tek başına ise cevap verme gereği duymuyorum. Ama mesajlarda çok ağır sözlerim vardı. Başka şekilde yakalayamıyorum. Size şöyle söyleyeyim. Bitti yazdığımin iki gun sonrası kaza yaptım şöyle böyle mesajı attı. Yani boşlukla konuşuyor gibiyim.
Arkadaşların yanında laf atarsa kibarca cevap veriyorum ama o kadar istenmediğini belli ediyorum ki yanındakiler bile anlıyor. Tek başına ise cevap verme gereği duymuyorum. Ama mesajlarda çok ağır sözlerim vardı. Başka şekilde yakalayamıyorum. Size şöyle söyleyeyim. Bitti yazdığımin iki gun sonrası kaza yaptım şöyle böyle mesajı attı. Yani boşlukla konuşuyor gibiyim.
Bence sosyal mecralardan engelleyin, başkalarının yanında yine aynı şekilde konuşmaya devam ederse de kibarca uyarmayın. Özellikle başkalarının da duyabileceği şekilde sertçe uyarın derim ben. Duyulmasın istiyorsunuz anlıyorum ama utanacak neyiniz var? Bırakın rezil olsun.
Bence sosyal mecralardan engelleyin, başkalarının yanında yine aynı şekilde konuşmaya devam ederse de kibarca uyarmayın. Özellikle başkalarının da duyabileceği şekilde sertçe uyarın derim ben. Duyulmasın istiyorsunuz anlıyorum ama utanacak neyiniz var? Bırakın rezil olsun.