Buca kadın doğum doktorları

Nazanfrt

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2019
83
26
8
32
Kızlar merhaba buca kadın doğuma giden varmı ilk bebeğimi 3 aylıkken kaybetmiştim tekrardan çok şükür hamileyim ilkinde çok doktor degistirdim artık öyle yapmak istemiyorum izmir buca kadın doğumda bildiğiniz memnun kaldığınız doktor varmı randevu sistemi nasıl şimdiden teşekkür ederim

Merhaba, Şinasi Kılıça gidiyorum, anlayışlı sakin bir doktor. Randevu bulmak çok zor oluyor sabah erkenden gidip sıra alman lazım 7-8 gibi kendisi gün verdiğinde mhrs drn takip ediyorum almaya çalışıyorum.

Anladım canim bende can ataya başladım ondanda memnun kaldim
Merhaba sorunuza cevap verecekken ,zaten bir doktora gitmiş olduğunuzu okudum.Öncelikle hayırlı olsun sağlıcakla doğurursunuz bebişinizi inş. Yengem can beyin hastasıydı , fakat doğumu ona denk getirip yaptıramadı.Can atay suda doğum yaptıran tek hekim o hastanede ve suda doğumu gündüzleri yaptırıyormuş .(nedenini bilmiyorum tabi) Genel olarak yengem memnundu can beyden.

Anladım canim teşekkür ederim inşallah Allah banada o günleri gösterir kucagima almayı nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…