Buci burun Estetiği Ameliyatı

morBalik

I believe in pink.
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
591
33
118
dün ameliyat oldum bugün hastaneden çıktım. burnum çok büyük görünüyo sanki hiç değişmemiş gibi yanı kalın görünüyo. çok sinir oldum ben ufacık bişey istemiştim. şişlikten mi böyle görünüyo? aslında görünüyo dediğim burnumda alçı var sarılı falan ortalama olarak konuşuyorum. 1 hafta sonra alçı çıkıcakmış. deli oldum ya küçülür dimi?? :( bide burnumun tıkanıklığı ne zaman açılır? nefes alamıyorum ya. deniz spreyi verdi o açar mı ki :(

dün ameliyat oldum bugün hastaneden çıktım. burnum çok büyük görünüyo sanki hiç değişmemiş gibi yanı kalın görünüyo. çok sinir oldum ben ufacık bişey istemiştim. şişlikten mi böyle görünüyo? aslında görünüyo dediğim burnumda alçı var sarılı falan ortalama olarak konuşuyorum. 1 hafta sonra alçı çıkıcakmış. deli oldum ya küçülür dimi?? :( bide burnumun tıkanıklığı ne zaman açılır? nefes alamıyorum ya. deniz spreyi verdi o açar mı ki :(
ben de agustosta olucam aldığım bilgilere göre şişlik hemen geçmiyor ama sen internetten de bi araştır derim...çok geçmiş olsun..

ya nolur bi cevap verin ölüyorum ağrıdan, şişlikten :((

Canım daha yeni olmuşun ameliyat. bir sürü insan yaptırıyor burun ameliyatı ama bu gerçekten çok zor bir ameliyat. benim ameliyattan sonra bırak burnumu suratım iki katına çıkmıştı ve her renk vardı yüzümde. hatta dr. demişti, narkozdan ayılırken sayıklamışım 'ameliyathanede bir kaç kişi vardı, bunlar beni içerde dövdüler' falan demişim. o alçı daha çıkacak, sonra bantlar, sonra o şişler geçecek, bundna sonra da dışının oturması 6 ay, içinin tamamen iyileşmesi 1 yıl. Çok sabırlı olman gerek

şişliklerim ne zaman inmeye başlar?? dün böyle değildi. sabah bi kalktım 2 gözüm şişmiş ve pespembe. açamıyorum bile gözüm
kısık kısık yazıyorum şuan :(

Back
X