Buda benım bebeğim alex

kedi35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
6.759
360
0
31
İngiltere
Benim 7 aylık bir güzelmş güzel şımarıkmı şımarık yalakamı yalaka bir oluşum varrr allahım çok çok sevıyorum Çok şımarık ablalarıı Bir hata yaptımı Hemen otuuroyr yanıma susuyor dizime bacagıma başını koyyor ebnımle dizi ne izliorsam onu izlyor Şımarık ya heycanlandımı işeme krzleri vardı dışarı alıştırdıktan sonra bi kere yaptı bi kzıdım anoooommm Çocumm çok korktu ogun bugundur sadece sıkı egıtım verıyorum hiç dğmedim döğmemde dövenede aynısı yapmaktan çekinmem Ama Cinsi Doberman oldugundan sertı ıstıyor biraz resimlerinide koyyurum heemn

İşte bu da benım oluşummmmmm buda 3 ay önceki halı

35 gunluk aldım ebn anne sütünden kesildi aldım yavrumuu kakasını çişini elerimle temızledim hiçte bulanmadı miğdem işk gunler sadece

Çok güzelmiş oğluş,maşallah ona

Konunuz 'dostlarımızın köşesi' bölümüne taşındı,bilginize..

ama ben bu küçük numaracıyı yerim

ama ben bu küçük numaracıyı yerim

ahahhaha ya okadar fenak, oyuncak yılanı var alıyor agzına geliyor agzıma kadar sokuyor alahım yea sonra bana agzına oyuncak houvv yapıo ne diyom yer eınıyor bir sağ bir sola zıplıyor duruoyr oyna benle diyo oynamayınca baya ısrar ediyor sonra enneee bi bkıoyrum benim pijamalardandonlardan biri agzında çamarışlıktan bluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…