Buda benim burnum !!

yani burun içinde de dikişler oluyomuş ve onlar kaynayan dikişler olduğundan doktorun müdahalesi dışında kendi kendine kaynar ve düşermiş.Sende böyle bir durum yok muydu?
Düşmüş olabilit vardı dikişler ama ben hiç dikkat etmedim.

Düşmüş olabilit vardı dikişler ama ben hiç dikkat etmedim.
peki,burnuna şuan istediğin gibi dokunabiliyormusun?Şuan tam anlamıyla düzeldi mi?Hapşururken esnerken acılar hangi aylarda bitti yada devam ediyormu?Çok soru sordum ksbakma ya lütfen merak ediyorum.

peki,burnuna şuan istediğin gibi dokunabiliyormusun?Şuan tam anlamıyla düzeldi mi?Hapşururken esnerken acılar hangi aylarda bitti yada devam ediyormu?Çok soru sordum ksbakma ya lütfen merak ediyorum.
Dokunabiliyorum acı hissetmiyorum . Sadece kemik biraz hassas o kadar. 4 ay sürdü agrılar ama sadece dokunurken agriyordu

Dokunabiliyorum acı hissetmiyorum . Sadece kemik biraz hassas o kadar. 4 ay sürdü agrılar ama sadece dokunurken agriyordu
Peki çok tşk ederim cevap verdiğin için kendine iyi bak buarada son halin saç renginde çok hoş olmuş maşallah.

Çok güzel olmuş. Bende böyle şekilli burnum olsun isterdim ama benim burnum çok küçük :(

Back
X