buda benim diyet günlüğümm sadece 5 kilocuk

ironihayat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2009
1.528
9
116
İstanbul
selam kızlar.2010 senesınde 67 kılodan 55 kıloya dusmus bırı olarak bu zamana kadar verdıgım o kıloların 6 kılosunu almıs bulunuyorum.2 ayda tekrar 55 kıloya dusmek ıstıyorum.aslında diyete dün başladım ama aksam kocaman durumu goturdum ustunede ayran ıcınde aklımfa ben diyet yapıyordum geldı.kesın olarak bugun basladım dıyete.dıyetisyene gitmıyorum sadece yedıklerıme dıkkat ederek zayıflayacam.

sabah mercımek corbası ıctım sekerım cok dusuyor birazda recel yedım.

arada 5 fındık 2 kayısı

öğlen ya nasip ya corba ıcerım yada az sebze yemegi yerim dışarida.

spor olarakta işe gelırken sabah yarım saat aksam yarım saat yuruyorum.eve gıttıgımda kendı kendıme oynıyacam terleyene kadar ve ebru sallıyla plates yapıcam sıkılasmak ıcın.sımdılık bu kadar (:

mrb çok fazla kilonhuz yok sıkı bi diyetle çok kısa sürede istedigini kiloya kavuşabilirsin sana tavsiyem kalori cetveli kullanman ordan yediklerinin kalorisini hesaplardan ayrı bi motive oluşur birde pilav makarna ekmek bunları hayatından tamamen çıkar benimde senin gibi şeker problrmim var çok azda olsa bi kaşık bal atıyorum bazen agzıma asitli içecekler tatlılar bunlardanda uzak durursan herşey gerçekleşir :)

Merhaba bnde ayın 4 de basladım dıyete sekerı kestım ekmegı kestım abur cubur cıkolata yemeyı kestım
karnım bıraz gttı :)))
sabah peynır yıyorum evden cıkmadan eger yıyemezsem de cubuk kraker yıyorum oglen yemegını az yemeye calısıyorum sekersız kahve ıcıyorum bazen aralarda onerılerı burdan paylasalım :)

merhabalar bende her sabah başlayıp akşam yemeginde bozarım hiç istikrarlı değilim sabah bitki çayı içtim sütlü gevrek yedim öğlende iş yerimde 3 çeşit yemek azar azar yiyorum fakatakşam yemeğinde dayanamıyorum 73 kilodan 63 inmem lazım yaza kadar bu yaz bodrumdayız çok moralim bozuk:14:

:)

hemen öglen az ıspanak yedim ogle araları cepten yedıgım ıcın salata corba ve sebze yemegı bana pahalı oluyor o yuzden bunlardan bırı ıle ıdare edecem artık

arada 1 portakal bıraz fındık

aksam yine ispanak yemek zorunda kaldım makarna vardı yemedım sadece ıspanak yedım.azıcıkta börek yedim kacamakkk 1 tanede cubuk

az sonrada hoplayıp zıplayacam azıcıkta göbek atarım bugunluk bu kadar yeterli

benım kılom az boyum 1.67 oldugu ıcın ınce gorunuyorum fakat göbegim var ve rahatsız edıyor beni.o yuzden zayıflama ıhtıyacı duydumm

14/02/2013

sabah 1 dilim kepek ekmegi azıcık peynir 5 zeytin yedim

arada 10 tane falan fındık yedim 2 kayısı

1 yesıl cay

öğlen fırın patates yedim yarım porsiyon

en buyuk avantajım dıyet yaparken gunluk 3 lt su ıcerım hıc sıkılmadan ıcıyorum.

bırazdan ara öğün yerim ama ne yiyecem hiç bilmiyorum markete gıdesımde yok şu anda az daha sabrediyim barii

aksam kursum var artık eve gıdınce az ne varsa onu yerım ama 9 oluyor saat gec oluyor artık onada yapacak bişey yok

15/02/2013

sabah sehrıye corbası ıctım

arada 6 7 fındık ve kayısı

öğle arası fırın karnıbahar

arada 5 6 fındık yedım

aksam sevgılıler gunu yemegı oldu cok kacırmadan yemege calıstım az corba ızgara bırazda salata ve rus salatası meyve yedım

sabah tartıldıgımda 59.5 gordum sanırım vucudumun sıskınlıgı ındı cunlu 3 gunde 1 1.5 kılo vermez ımkansız

merhaba. kalabalık olmayan sakin bir diyet grubu arıyordum size katılmak istiyorum:)
Daha 4-5 aydır diyet yapıyorum ara ara bozsam da 7-8 kilo kadar vermiştim.
şimdi 1.5 kilosunu geri aldım 3 haftadır diyet miyet kalmadı.
kendimi toparlayıp nisanın ikinci haftası 58 i görmeliyim.
hatta gün vereyim nisan 8 dediğinde maksimum 58 olcam..
Boy:165
kilo 62

hedef: 58

düzenli bir diyet listem yok ama kendime göre düzen kuruyorum.

merhaba. kalabalık olmayan sakin bir diyet grubu arıyordum size katılmak istiyorum:)
Daha 4-5 aydır diyet yapıyorum ara ara bozsam da 7-8 kilo kadar vermiştim.
şimdi 1.5 kilosunu geri aldım 3 haftadır diyet miyet kalmadı.
kendimi toparlayıp nisanın ikinci haftası 58 i görmeliyim.
hatta gün vereyim nisan 8 dediğinde maksimum 58 olcam..
Boy:165
kilo 62

hedef: 58

düzenli bir diyet listem yok ama kendime göre düzen kuruyorum.

ben senın yedıklerını degerlendırırım sen benim yediklerimi bu şekilde artılarımı eksilerimi görebiliriz.benimde hedefim 55 56 olmak.3 haftadır diyet yapmıyorum diyorsun kışın zaten terleme yok hareket yok sadece diyetle zor kilo verilir belkide yavaş kilo verdiğinden motivasyonun azalmıştır.birgün belirle kendine kesin başlıyorum de.su içiyormusun bu arada

16/02/2013 hemen bugun yedıklerimi yazıyorum.

sabah az kahvaltı yaptım kepek ekmegim olmadıgı ıcın normal ekmek ama azıcık yedim

ara öğün fındık yedim

öğle arası kahvaltı atıstırdım recel peynir zeytin 1 dilim kek az ekmek

bugun mesaim erken bitiyor o yuzden eve gelince az patates ıspanak yogurt ve turp yedim.

aksam bişey yemem 1 portakal yerim

bugun yedıklerın dıger gunlere oranla bıraz fazla ve kalorili o yuzden hoplama zıplama daha fazla oalcakkka

ben senın yedıklerını degerlendırırım sen benim yediklerimi bu şekilde artılarımı eksilerimi görebiliriz.benimde hedefim 55 56 olmak.3 haftadır diyet yapmıyorum diyorsun kışın zaten terleme yok hareket yok sadece diyetle zor kilo verilir belkide yavaş kilo verdiğinden motivasyonun azalmıştır.birgün belirle kendine kesin başlıyorum de.su içiyormusun bu arada

ben 68 kilodan 62 ye düştüm aslında. hedefim benimde 55. ama çok acelem yok 55 için.
58 için acelem var sadece, nisanın ilk haftası:)
hedefimiz ikimizin de aynı buna sevindim:)
çok içmiyorum en büyük eksiğim su aslında.
ama içicem, ve bu diyete uycam kesinlikle..
birbirimizi motive ederiz..

günaydınn:3:
kahvaltı menüm;
kalkınca bir bardak soğuk süt.
10-15 dk sonra büyük bardak su
kahvaltıda 1 domates, 3-4 kaşık menemen, 8-10 zeytin, yarım kk büyüklüğünde peynir,2 dilim ekmek 2 bardak şekersiz çay.
çok yemişim farkında olmadan midem taş gibi oldu :50:

günaydınn:3:
kahvaltı menüm;
kalkınca bir bardak soğuk süt.
10-15 dk sonra büyük bardak su
kahvaltıda 1 domates, 3-4 kaşık menemen, 8-10 zeytin, yarım kk büyüklüğünde peynir,2 dilim ekmek 2 bardak şekersiz çay.
çok yemişim farkında olmadan midem taş gibi oldu :50:

günaydınn (:

sen bunlara cok dıyorsan dün benim yediklerim off offf
regl oldum anım bir tatlı istedi dün.neyse

sabah

5 6 zeytin bal pekmez azıcıkta patates kızartması 12 gibi yedim

öğleden sonra kazandibi yedim canım cok istedi tatlı

aksam bol salata az ıspanak az mercımek azda makarna yedim

1 portakal
1 bardak süt içtim gece yatarken.

hareket hiç yok denilecek kadar azdı

az ip atladım az evein içinde yurudum bu kadarcık

günaydınn (:

sen bunlara cok dıyorsan dün benim yediklerim off offf
regl oldum anım bir tatlı istedi dün.neyse

sabah

5 6 zeytin bal pekmez azıcıkta patates kızartması 12 gibi yedim

öğleden sonra kazandibi yedim canım cok istedi tatlı

aksam bol salata az ıspanak az mercımek azda makarna yedim

1 portakal
1 bardak süt içtim gece yatarken.

hareket hiç yok denilecek kadar azdı

az ip atladım az evein içinde yurudum bu kadarcık

:45:çok kalorili yemişsiiinnnnn:20:

bugün soğan suyu içmeye başladım tok tuttuğunu düşünüyorum.
ama günde 1 kez içiyorum
kahvaltı etmiyorum normalde zaten öğlen de yemedim hiç bişey, canım istemedi.
akşam menemen vardı azıcık ondan yedim peynir zeytin atıştırdım.
bir de bugün kaçamak yaptım bi tane bitter çikolata yedim.
kilo vermemişim şişlik var bugün adetim yaklaştı sanırım ondan:37:

Back
X