buda benim doğum hikayemmmmmmmmmmmm

cilemsin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2007
87
4
86
Erzurum
slm arkadaşlar biraz geç oldu ama doğum hikayem kusura bakmayın daha yeni toparlanabildik canım kızım asel neva 13 haziran günü saat 13:30 da dünyaya geldi 12 haziran günü annemle güzel bi ev temizliği yaptık doktorumuz 13 haziran günü randevu vermişti suni sancı ile doğum yapacaktım 12 haziran da 15 dk bir sancım vardı umursamadım söylediğim gibi annemle o sancıyla akşama kadar temizlik yaptım gece valizi hazırladık sabah hastaneye gidecektik valiz hazırkabdı tam yatacaktım karnım ağrıdı banyoya gittm bi baktımoda neeeeeeee kanamam başlamıştı zaten 1 hafta önceden 1 cm açılmam vaardı gece hastaneye apar topar gittik tabi ben çok sakin annem ve eşim acayip telaşlılar hastanaye yatırdılar beni annem ve eşim eve gitti gece sabaha kadar uyudum uyandığımda 4 dk ya düşmüştü sancım 9 da doktorum geldi suni sancı dedi 11 de suni sancı verildi herşey güxel başladı aslında eşim ve annemin haberi yoktu 2 cm le suni sancı verildi ve 13:30 da açılmam 8 cm olmuştu tabi ben bağıra çağıra :))) doğumhaneye alındı 2 ıkınmada canım kızım asel neva dünyaya geldi muhteşem bi duyguyduuuuuu allah herkese nsip etsin 3650 gr 53 cm dikiş olayını hiç sormayın haddi hesabı yok yorgan diker gibi dikildi sayını doktorlar bile sayamadı :((((( dikişşlerim rahimden başladı dışaa kadar 3 gün sütütm gelmedi mama takviyesi yaptık 15 gün yattım allaha şükür kızım güzel emiyor sütümde çok iyi şu an ikimizde iyiyiz canım kızım asel neva 1 kg aldı 25 günde uysal bi çocuk beni üzüyor daha anletılacak çok şey var ama kızım uyanacak kısa kestim allaha şükür herkes bebişlerine kavuşmuş çok sevindim allah isteyen herkese nasip eder inşallahyine yazacağım bebişlerinize iyi bakın benim için öpün meleklerimizi coksekeriremsucoksekeriremsua.s.
pict00001au7.th.jpg

maşallah allah analı babalı büyütsün inşallah
ismide çok güzelmiş
o heyecanı hatırladım yeniden benim oğlum 3 yaşına girdi nede olsa
unutmuştum

tebrikler birtanem rabbim kızının kaderini tahtını bahtını güzel eylesin amin inşaalah

Allah anali babali büyütsün canim. analtigina göre dogumun kolay gecmis. sevindim.genelikle ilk dogumlar zorlu geciyor. benimki cok zordu ama bütün acilara degiyor. mama veriyormusun.

tebrikler dikisler kotu ve zor olmustur ama napalim artik yavrularimiz deger degil mi ?:asigim:
allah anali babali buyutsun insallah :teytey:

Back
X