Buda benim Fincanım Varmı yorumlayabilecek kızlarrr ?

ladyindream (devamı) Gözünde büyüttüğün bi olay var dahadoğrusu hayat
Sanki birilerinin hayatındayerin olsun istiyorsun bi aile var ve sen bunlara uzaktan bakıyorsun
Sadece şunu söyleyim evet buaile uzaktan hoş görünüyor huzurları da var olabilir kendi içlerinde
Ama senin çabalayıp kurduğunhayatla onlarınki bağdaşmıyor ve ısrarla onların içinde yer almak istersenbiraz fazla gayret ve fedakarlık göstermen gerekecek..
Canım bu arada sevindirici haberlerinvar sana küçük gelebilir ilk başta ama hayatına güzel anlamda yön verecekhaberler bunlar..ve biraz da ilk başta söylediğim elinden kaçırdığın o fırsatıyeniden yakalamana yardımcı haberler…u sıralar algılarını her zamankinden fazlaaçık tutmalısın
Her şey gönlünce olsun :16:

ladyindream (devamı) Gözünde büyüttüğün bi olay var dahadoğrusu hayat
Sanki birilerinin hayatındayerin olsun istiyorsun bi aile var ve sen bunlara uzaktan bakıyorsun
Sadece şunu söyleyim evet buaile uzaktan hoş görünüyor huzurları da var olabilir kendi içlerinde
Ama senin çabalayıp kurduğunhayatla onlarınki bağdaşmıyor ve ısrarla onların içinde yer almak istersenbiraz fazla gayret ve fedakarlık göstermen gerekecek..
Canım bu arada sevindirici haberlerinvar sana küçük gelebilir ilk başta ama hayatına güzel anlamda yön verecekhaberler bunlar..ve biraz da ilk başta söylediğim elinden kaçırdığın o fırsatıyeniden yakalamana yardımcı haberler…u sıralar algılarını her zamankinden fazlaaçık tutmalısın
Her şey gönlünce olsun :16:

merhabalar tekrar, fazla olmazsa bir soru sorabilir miyim? güzel bakıyorsunuz gerçekten hisleriniz güzel bu konuda da yorumunuzu merak ettim ama yeni bir fala gerek var mıdır bilmiyorum :)

merhabalar tekrar, fazla olmazsa bir soru sorabilir miyim? güzel bakıyorsunuz gerçekten hisleriniz güzel bu konuda da yorumunuzu merak ettim ama yeni bir fala gerek var mıdır bilmiyorum :)

Konuyu söyleyin daha öncekifotolardan bakayım
Yok göremezsem de yeni fotolaristerim :)
Teşekkür ederim güzel sözleriniziçin bu arada

Konuyu söyleyin daha öncekifotolardan bakayım
Yok göremezsem de yeni fotolaristerim :)
Teşekkür ederim güzel sözleriniziçin bu arada

henüz düşünmüyorum fakat artık karşılaşacağım kişinin ileride evleneceğim kişi olmasını istiyorum, ne zaman tanışacağımı merak ediyorum aslında. uzakta olabilir çıkmayabilir belki bu yüzden aşk konusu diyelim :)

Buyur canım bunlarda nişanlımınkiler.Müsait bir vaktinde bakarsan çook seviniriz..Acelemiz yok sırada bekliyoruz.Sevgiler..:16:

Eklentiler

• $Fotoğraf1403.webp
    $Fotoğraf1403.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 48
  • $Fotoğraf1404.webp
    $Fotoğraf1404.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 69
  • $Fotoğraf1405.webp
    $Fotoğraf1405.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 66
  • $Fotoğraf1406.webp
    $Fotoğraf1406.webp