• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Buda benim gelinliğim kızlar :))

melikey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2009
182
4
96
44
Bursa
kopyas921nd.jpg
921arka.jpg

Eklentiler

• $Kopyası 921-ön.webp
    $Kopyası 921-ön.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 136
  • $921-ARKA.webp
    $921-ARKA.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 106
Son düzenleme:
çok güzel çok yakışmış canım alkisalkisalkis
modelide çok hoşmuş hayırlı olsun güle güle giy uğur getirsin inş :nazar:a.s.

sağol canım
resimde üstümde bol duruyor daraltılıyor,daha güzel oldu aslınada :))

ne kadar güzel bir seçim:asigim:, mutluluklar.

sağol canım 1 ağustosda düğünüm var
düğün resmlerinide koyacağım o zamanda düşüncelerinizi bekliyorum

cok zarif cok sık gelinligin hayatında bu gelinlik kadar guzel gecsin insallaha.s.

melikey çok az kalmış canım heyecan durumu nasıl
bide düğün nerde olucak bende mekan araştırıyomda

etek kismi kocaman hele arkadan durusu..

güle güle giy prenses hanim

ben çok ama çoooooookkkk beğendimm cnm güle güle giy :)) inan boyum olsaydı bende böle pamuk prensesler gibi kabarık bi gelinlik alıcaktım ama 1.63 boyum war oyüzden orta kabarıklıkta bi tane aldım..
inan çok beğendim çok farklı we modern bi tasarım..

cok yakışmış cnm sana....kötü olan gelin görmedim zatenn..tüm gelinler güzeldir:)bi ömür mutluluklar...

Gelinliğin çok güzel mutluluğum daim olsun öncelikle. Eteğindeki o ne denir tutturulan kesimler daha küçük küçük olsa daha güzel olmazmı acaba bi fikir sadece benim ki tabi

Gelinliğin çok güzel mutluluğum daim olsun öncelikle. Eteğindeki o ne denir tutturulan kesimler daha küçük küçük olsa daha güzel olmazmı acaba bi fikir sadece benim ki tabi

eteğimin önündekikler taş işleme canım,arkadaşındaki taşlı broş,ben hep kabarık gelinlik hayal etmiştim o yüzden böyle bir model seçtim:1rolleyes::1rolleyes:

Back
X