Gelinlik Modelleri buda benim gelinliğim

areen

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2006
940
86
648
çok sade istedim gelinliğimi beğenerek diktirdim ve giydim profesyonel bir resim değil ama paylaşmak istedim.

Son düzenleme:
allah mutluluğunu daim etsin canım
ama gleinlik asla bana göre değil o yüzden yorum yapamıcam mutluklar

canım benim mutluluklar

gelinliğin önemi yok ki sonuçta kumaş parçası sen beğenip giydikten sonra gerisi boş
ayrıca çok ta zarif olmuş sevgiyle kal tatlış :)

güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim

canım sanırım sade gelinlik seviyodun öylede diktirdin.sana çok yakışmış.ama ben gelinlikte kabarık kabarık ışıltı ışıltı seviyorum o yüzden giymezdim.

öncellikle mutluluklar geliğin benim tarzım değil ama sana çok yakışmık önemli olan sen onun içinde mutlu musun ve beğeniyor musun önemli olan bu

Ben arkadaşların aksine çok beğendim, çok güzel olmuşsun canım. Seçtiğin kumaş kaliteli, dikimde gayet güzelmiş. Bende sadelikten yana olanlardanım:13:
Gelinliğini nerde diktirdiğini öğrenebilirmiyim? hangi şehirde

bu tarz gelinlikler bana pek hitap etmiyor ama sana çok yakışmış canım bütün zerafetini ortaya çıkarmış

kesinlikle çok hoş ve kibar
bence gelinlik dediğin sade ve asil durmalı ama nedense bu sitede şatafat ragbey görüyor,taş,pul,dqantel,işleme,aşırı kabarıklık bir arada kullanılınca çok gzl yorumlar alıyor ,böyle sade zarif modeller almıyor.halbuki tamam en gzl günlerinizden biri ama o kdr ayrıntı gelinlikte bence rüküş ve basşt duruyor.ama böyle sade bir gelinlik gelini ön plana çıkarıyor,gelin kendi parıldıyor gelinlik değill

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…