• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BUDA BENIM GUNLUGUM OLSUN KATILMAK ISTEYENLERE ACIKTIR

pinkhouse34

bslngc;112.0 yndn;105.8 gncl;101.8
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2018
1.576
2.031
48
34
Evet öncelikle kendimden bahsedelim 5 yıllık evliyim evlenmeden once 75 kilo iken evlendikten sonraki rahatliklar bebek için hormonlar ilaclar ve strestten dolayı 113 kilolara kadr yukseldim sonra az bi diyet ile 105 e kadr düştüm ama gerisi yok hamilede kalmıyorum tabi okdr ilaç igne yok olmadi bugünden itibaren yeniden başlıyorum katılmak istyeen olursa beklerim suanlik sivi beslenecegim sadece çiğ sebze meyve yiyecegim cogunlukla limonlu su kahve meyve suyu ev yapimi sekersiz ve yürüyüş ile bakalim kaç kilo gider 1 haftada 3 4 kilo vermek istiyorum doktor kontrolune kadr nekdr versem iyi

Guncel:105.5

Sabah uyaanir uyanmak 1 bardk limonlu su

Saat10.00:1 fincan sekersiz kahve 1 litre limonlu su

Ben de gecen yaz 5 ayda 15 kilo verdim, birazını yavasca geri aldim. Sonrada Ocak ayinda ayak bilegimi de kirinca geriye kalan tamamini.. 64 den 81 e ciktim.. (yuh bana)
Bende diyet yok. Yapamiyorum cok bunaldim. Bir suredir porsyonlarimi kuculttum. 75.5 tim bu sabah.. haftada 3 kez yuruyorum yaklasik 3 aydir.. iyi geldi..

Back
X