BUDA BENİM GÜNLÜGÜM YOLDASIM OLSUN

Bugun dune gore duzensiz basladigimdan 500 gr. Fazla ciktim ama olsun yilmak yok yola devam:rapci:

Sabah kahvaltimi yaziyim
Kalkinca bir buyuk bardak su
Findik
Peynir zeytin ekmek domates salatalik
Biraz sonra turk kahvesi
Suan hep bisey yiyip icme istegindeyim hadi hayirlisi biraz suya agirlik veriyim.
Kendi kendime rezil olmamak icin cuma gunu eksi cikmam lazim :spor:

Bugun coook yotucu gecti iki biraderi doktora goturdum yolda 3 saatimiz gecti. Neysem rejim adina kotu bisey yok ama duzende yok. Yarin tartilmiycam.Kendime not yediklerimin resmini cekiyim oyle daha kolay oluyo

Tartilmiycam dedim ama tabiiiiki tartildim. Bugun 85.3 ciktim
Iki hafta once
Pazartesi 84.7
Bu pazartesi 84.3
Carsamba 85.3
Bu nedir anlamadim dun biraz duzensiz yedim ama hep actim. Dogru duzgun bir ogunum bile olmadi :63:
Cok gicik oldum. Kendime not 2 saatte bir yemezsen kilo vermek imkansiz hatta almak garanti :KK57:

:super:Gecen carsambayla ayniyim malesef ama cok yorucu bir hafta geciyo. Ufaklik 10 gundur hasta. Kendime ayiricak vaktim hic yok. Pazartesi basliycam InsaAllah

Haydi bismillah
Suyumu ictim biraz tesbih cekiyim buyuk oglana kahvalti hazirlarken kendime hazirlarim

Evettt en son 30 eylulde yazmisim. Gecen 3 ayda hatta son 6 aydir yerimde sayiyorum. 86 olup 83 e inip tekrar 86 ya cikiyorum. Ama iki haftadir devam ediyorum cok sukur 83.5 oldum. Iki haftadir arada bozarak devam ediyorum. Birakmak yok bu sefer ilk hedef 79.9
. Yeterki 7 olsun

Bu arada persembe diyetisyen var. Bu sefer umitliyim. Hergun leslie yapmaya calisiyorum :rapci:

Back
X