Buda benim hikayem...

tos_tos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2011
20
0
36
İzmir
mrb arkadaslar öncelikle kendimi tanıtayım buraya yeni üye oldum cok sık girip bakıp cıkıyordum bu sebeple bende aranıza katılmak istedim..
kendimi anlatacak ve sorunuma gelecek olursak..21 yasımdayım bundan 2 sene önce bir birlikteliğe basladım basladığımızda ikimizde bir iliskinin icindeydik buyüzden cok canımız yandı birbirimizi bırakmayı cok denedik ama olmadı..bizde iliskilerimizi bitirdikten bir süre sonra gizli görüsmelerimize son vererek bir iliskiye basladık..ama hersey umduğum giibi gitmedi..bundan 8 yıl önce annemi kaybettim,yani su ki; bir nevi tek basıma büyümüs bir bayanım sükrediyorum ki hicbir zaman salak olmadım hayatta gördüğüm yasadığım herseyi tecrübe olarak aldım almakta zorundaydım bir bakıma..cok lüks bi hayatım olamadı malesef dizlerinde ağlayabileceğim bir anne gibi..tek basıma durmak zorundaydım herzaman..O'nu tanıdıktan sonra hersey değisti ben cok icime kapanık biriydim yani söyleki hayatımda ilkkez yolda yürürken onun elini tuttum ona askım dedim ilk kez..bunlar bana banal gelirdi daha önceki bircok iliskimde de bunlar sorun yarattı ama ben takmadım..
herneyse sizi de sıkmak istemiyorum..1 bucuk senelik bir iliski yasadık ve sanırım bitmek üzereyiz..acıkcası cok acı ve sıkıntı cektim kendi sorunlarımın üzerine birde onun bencillikleri beni bitirdi..sürekli ilgi istemesi bana hicbi an anlayıs göstermemesi..cok cabuk sinirlenmesi..birsürü sey..onunla birseyi daha kesfettim kadın olmak gercekten cok zor..bir erkeği idare etmek hele ki..
2 sene sonra evlenmeyi düsünüyoruz engec..ama son 1 aydır kavga etmeden gecen tek bir günümüz bile yok..birbirimizi cok seviyoruz ililskimizi devam ettirmek icin bukadar cabalamamızın sebebi de bu zaten..aile gibi olduk artık en yakın arkadasımda abimde babamda sevgilimde o.. ya da oydu sanırım bi sürecten geciyor anlamaya calısıyorum ama sabırsızlandığım icin sinirlenp bu merakımı kavgaya cevirebiliyorum sonucunda birbirimizi yaralyor,kırıyoruz..
her aksam ağlar hale geldim artık onu bırakmak istemiyorum onunda beni bırakmak istemediğini en önemlisi de hayatını benle gecirmek istediğini biliyorum.bazen bana 'sana hata yaptığımda sanki anneme yapmısım gibi hissediyorum,kahroluyorum utanıyorum ama dzine yattığımda bana sefkatini vereceğini biliyorum' diyor..
sadece iliskimiz değil onun kisiliğine hayatına da bircok sey katmak istiyorum benimle bir anının bos gecmesini istemiyorum kendi hayatının icinde de mutlu olmasını istiyorum sanırım cok fazla fedakarlık yapıyorum..ama elimde değil
anlatmak istediğim su ki iliskimde cok zor zamanlar geciriyorum benim sinirimin tükenmis olması,onun cok cabuk parlaması aramızdaki siddetli kavgalar birtürlü dialog kuramamamız..yardım ederseniz cok sevinirim cünkü o benim herseyim onu kaybetmek istemiyorum..

canım ilk olarak hoşgeldin kk'e ve başın sağolsun çok zor olmalı :84:ALLAH rahmet eylesin

ama senin ilişkini pek anlayamadım yani ikinizinde hayatında biri varken bir il,işkinizmi oldu ?

canım ilk olarak hoşgeldin kk'e ve başın sağolsun çok zor olmalı :84:ALLAH rahmet eylesin

ama senin ilişkini pek anlayamadım yani ikinizinde hayatında biri varken bir il,işkinizmi oldu ?

evet öyle oldu benm 1 onun 1 bucuk yıllık bi iliskisi vardı birbirimize asık oldğmzda..önce görüsmemek icin cabaladık baktık ki yapamıyorz hayatında oldğumz insanlarında zamanlarını calmak istemedik,incitmek yaralamak.. oyüzden bitirdik biz basladık

hmm . bir çok şeyin ilkini yaşafdıgınız birini ufak tefek şeyle ryüzünden kaybetmeyin derim ben . bir süre daha devam edin en azından evlenmeyi bir süreligine erteleyin zaten daha 21 yaşındaymışsın. otur konuş degişmesini bekle . degişmesse yapacak bir şey yok

evet haklısın ama nasıl konusabilirim benden daha tecrübeli bir cok insan var lütfen yardım edin bana snirlerime yeniliyorum konusmadığında ardından da kavga ediyoruz

evet haklısın ama nasıl konusabilirim benden daha tecrübeli bir cok insan var lütfen yardım edin bana snirlerime yeniliyorum konusmadığında ardından da kavga ediyoruz

aslında ben senin pekte bir sorunun oldugunu düşünmüyorum . yada tam anlatmadıgın şeyler var . bence pek abartma . monotonlaşmış olabilirsiniz degişik fikirler düşün . biraz heyecan için yoksa ben sevginizde eksiklik oldugunu düşünmedim yazdıklarının doğrultusunda

sevgimizde bir eksiklik yok ki zaten..sorun cabuk sinirleniyor olmamız bu benim ilk ciddi iliskim bilmiyorum böyle anlarda ne yapmam gerektiğini

sevgimizde bir eksiklik yok ki zaten..sorun cabuk sinirleniyor olmamız bu benim ilk ciddi iliskim bilmiyorum böyle anlarda ne yapmam gerektiğini

hmm. sinir çok yorucu bir şey benim abimde aşırı sinirlidir. ve o anlarda kalp kırmak onun için çok kolay oluyor . hatta abimin evlenecegi kızla konuşmayı bile düşündüm yaani ben istemezdim şahsen. o yüzden hani sinir çok kötü şeyler yaptırabilir . yol yakınken tedbir almak lazım

evet bence de öyle..o sıkıyor kendini ama cok snirlendiğinde yaralayıcı laflar ediyor bense sadece parlıyorum kırmıyorum kendimi frenlemesini bilyorum ben bunu onla en iyi yoldan nasıl konusabilirm

zaman ve sabıra gerek var sizin ilişkinizde.anladığım kadarı ile siz fazla samimi olmuşsunuz buda yıpratıcı bir etken biraz zaman verin birbirinize her zaman yaptığınız bazı şeyleri bir süre yapmayın.eğer gerçekten yürüyecek bir ilişki ise zaten yürür gider.kendinizi ve sevgilinizi yıpratmayın.sakinliğinizi koruyarak konuşun bağırmak aşırı tepki vermekle elinize hiç birşey geçmez.ne olursa olsun arada saygı olsun.aşk var saygı yoksa zaten olmaz.her şeyin her zaman hayırlısı olsun.
kalbinden ve beyninden geçen herşeyi yaz ve onun da sana yazmasını iste etkili olabilir sorun çözmekte.

Son düzenleme:

cok tesekkür ederim sanırım güzel fikir:)

canım biraz alttan almayı denesen daha fazla ilgilenmeye calıssan.. bence de onemli bir sorununu yok belliki zamanla cozulebilir seler..bak birbirinizi seviyomussunuz kaybetmeyin birbirnizi sen elinden geleni yap bence

Bende senin gibi yeni üyeyim, ikimizde hosgeldik o zaman

Sadece basligi okudum diger yorumlara bakmadan kendi görüsümü iletmek istedim. Birini seviyor olmak güzel, heleki karsilikli sevgi alisverisi olmasi cok daha güzel.
Iki farkli - zit karakterin arada anlasamadigi durumlar veya karsilikli üstünlük kurma savaslari normaldir. Ama hergün tartisma ve bahsettigin gibi hergün aglama noktasindaysan bu dogal bir iliski olamaz. Belki yanliz kalma korkunla " seviyorum " diyorsundur ama her ne kadar farkli düsünselerde kimse sevdigini bile bile üzmez. Iliskinin boyutunu bilmiyorum ama ortada bu sorun varsa bence ilk etapta ona bu kadar baglanip, herseye takilip üzülmektense kendine onun disinda yeni ugraslar gelistir.

Partnerin sinirli olmasi belirli bir zamandan sonra seni umdugundan fazla yipratir, henüz basinda bu kadar üzerken 10 sene sonrasini düsünemiyorum.
Ama yinede iliskine sans vermek adina, tavirlari - sözleriyle seni kirdigini aciklamak icin sinirli anlarinin gecmesini beklemelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…