• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

buda benım hıkayem :(

ecem_23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2011
3
0
36
Elazığ
:50:Onunla üniversite de tanıstım daha ilk gördüğümde içimde bsyler olmaya başladı alttan dersleri olduğu ıcın bizimle sınava gırıyordu git gide baglandım yollarını gözler oldum daha onsekiz yasındaydım bı arkadaşım ona asık olduğumu söylemiş ona benımle ilgilenmeye başladı öle çıkmaya başladık her gün biraz daha çok sevdım onu benim kadar olmasada oda sevıyordu sonra aılem ogrendı meshep farklılığı yüzünden beni ondan ayırdı okuldan aldı altı ay eve kapattı ben yine vazgecmedım hep sevdım unuttum sandılar daha sokağa cıktıgım an ona gittim son dort yıldır gizli saklı ılıskımızı surduruyoruz ve herşeye ragmen evlenmeye karar verdik ikinci el esyalarla evımızı dızdık ıkımızde çalışıyoruz asgari ücretle alyansımız da olsun ıstıyorum ben ama en ucuzu besyuzden başlıyor bı maaşı veremeyız oda olsun istiyorum çökmu şey ıstıyorum ben herseyımız yarımm yamalak zaten:14::14::14:

Çok şey istemiyorsun canım ama sabret o da olur. Durumunuzu düzeltirseniz alırsınız.

yeşil altın alabilrsn beyaz altın alam sarılr 500 evt benmde öle 500 dü aldım yeşil altın daha uygun cnm onalra bak kuyumculrda altınbaştada vardı 350 400 dur en fazla..daha düşükleride sor kuyumculara ok..:44:

Yavaş yavaş para biriktirip sonunda güzel bi alyans alabilirsiniz, her ay 25 TL sen 25 TL de eşin kenara para koysa 1 yılın sonunda 600 TL yapar :34: Onu alana kadar da idareten ucuz bişey takarsınız, sabredersen herşey hallolur inan ki :31:

Konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım lütfen..
Bu sebeple konunuz " Bir derdim var" başlığına taşınmıştır. Bilginize:34:

taksit yaptırabilirsiniz olmadı her ay köşeye ikinizde birşeyler atın küçük küçük, bu şekilde alabilirsiniz..

asıl probleminiz bu raddede alyans alamamak meselesi değil bana göre..

zor bir karar vermişsiniz,ailenizin tavrı da yapıcılıktan uzak geldi bana..

ama sevdiğinizden vazgeçmediğiniz için sizi de suçlamıyorum..belki ilerde mutlu olduğunuzu görünce

aileniz de sizi affeder ama keşke onların da rızası olabilseydi bu evliliğe...

ailenizle bağları kopararak hayatınızı nasıl idame ettirirsiniz ,daha bir yalnız olmak sizin için de zor olacak elbette..

tercih yapmaya zorlanmışsınız ve siz de bir tercih yapmışsınız,kolay bir tercih değil zaten...

evleneceğiniz kişiye güveniyorsanız,sorumluluk alabiliyorsa,size gerçekten değer veriyorsa

mutluluklar diliyorum size.Alyans konusunda da yıpratmayınız kendinizi,alyans bir sembol sadece

parmağına takacağın herhangi br yüzük sana sevdiğini hatırlatıyorsa ,alyans görevi yapıyo demektir..
eşyalar bizim verdiğimiz anlamlar neticesinde somutlaşarak bir değer taşır...

Allah yolunuzu açık etsin

sevgiler...

:50:Onunla üniversite de tanıstım daha ilk gördüğümde içimde bsyler olmaya başladı alttan dersleri olduğu ıcın bizimle sınava gırıyordu git gide baglandım yollarını gözler oldum daha onsekiz yasındaydım bı arkadaşım ona asık olduğumu söylemiş ona benımle ilgilenmeye başladı öle çıkmaya başladık her gün biraz daha çok sevdım onu benim kadar olmasada oda sevıyordu sonra aılem ogrendı meshep farklılığı yüzünden beni ondan ayırdı okuldan aldı altı ay eve kapattı ben yine vazgecmedım hep sevdım unuttum sandılar daha sokağa cıktıgım an ona gittim son dort yıldır gizli saklı ılıskımızı surduruyoruz ve herşeye ragmen evlenmeye karar verdik ikinci el esyalarla evımızı dızdık ıkımızde çalışıyoruz asgari ücretle alyansımız da olsun ıstıyorum ben ama en ucuzu besyuzden başlıyor bı maaşı veremeyız oda olsun istiyorum çökmu şey ıstıyorum ben herseyımız yarımm yamalak zaten:14::14::14:

o kadar çok benziyorsun ki bana bende senin gibiyim,2 sene önce beni de öğrenmişlerdi.istemediler şuan 2 seneyi geçti görüşüyoruz.oununda mezhebi farklı.ve ben daha üniversite 2.sınıftayım.bence çok şey istemiyorsun aileler keşke anlayışlı olabilselerde bizde böyle zor durumda kalmasak.tabi aile ile bir başka olur herşey yerli yerinde olur ama ne bileyim bazen onlara göre olmadığı zaman baştan kestirip atmaları doğru değil umarım mutlu olursun darısı bana inşallah.

İllaki 500-600 tl lik alyanslardan almanız gerekmiyor. Biz de eşimle maddi durumumuz olmadığı ve ailelerin durumları olmadığı için eski eşyalarla evlendik. Hala da onları kullanıyoruz. Alyans meselesine gelince biz söz yüzüğü aldık biraz kalıncalarından çok da ucuza gelmişti. Kuyumcuda bizim durumumuzun olmadığına inanınca halimizden sanırım yardım etmek için bir de indirim yapmıştı bize :1: Hala o yüzükleri kullanıyoruz. Evlendikten sonra eşim içine öylesi sinmediği için taksitle swarovski taşlı incesinden bir altın yüzük hediye ettmişti bana, o yüzük hala parmağımda.

Üzülme herşey istediğin gibi olur inşallah.:34:

22 ayar alma, 9 ayar altın al. Istanbulda mısın bilemiyorum, kuyumcudan alma sarrafdan al. Daha ucuza gelir, herşeyi taksitle yapıyolar. Kredi kartına taksitle al... Herşeyin bir çözümü var en nihayetinde.

canımm ailenin rızası çook önemli bence büyükler der hep rızalarını almzasan işin rast gitmez diye araya hatrı sayılır insanları koyun belki işe yararr allah yardımcınız olsun inşallah çok mutlu olursunuz altına gücünüz yetmiyorsa gümüş de olabilir beyaz altın gibi duran gümüş yüzüklerde var aklında bulunsun

arkadaşım google a yaz "swatch yüzük" diye uygun fiyatlarda gümüş alyanslar bulabilirsin 100 ile200 arasında değişiyor diye biliyorum hem de uygun fiyatı 400 lira çok fazla hem boşada harcamamış olursunuz paranız cebinizde kalır başka ihtiyaçlara harcarsınız.

Back
X