- 6 Nisan 2016
- 3
- 0
- 86
- 29
- Konu Sahibi mylifethelife
-
Sen olmayasin o eleganttea acaba? bugun uye olup hemen bu konuyu actigina goremerhaba aekadaslar. 1 ay önce arkadaşımın tavsiyesi üzerine instagram üzerinden pekte inanmayarak cay siparis ettim.. Ben genelde önyargılı ve süpheci bi insanımdır ama denemekten ne zarar olur diye cayı kullanmaya basladım. 60 kilodan tam 1 ay icerisinde 8 kilo verdim ve 52 oldumm :)) tatlıyı deli gibi severdim ancak icmeye baslayınca canım cikolata dahi cekmedi kendime inanamadım. Ancak dikkat edin cayın instagramda cok sahte hesapları var. Eleganttea1 yazınca kendi resmi sitesi cıkıyor ben burdan söylemistim. Hic vakit kaybetmeden baslayın derim bana hak vericeksiniz :))
Olabilirmi sizceeBu kadar belli etmeyin reklam olduğunu bari.
Genelde banlanıyor bu tür konu açanlar,siz de itimat etmeyin derim.Olabilirmi sizcee
Tmm tatlim haklisin olabilirGenelde banlanıyor bu tür konu açanlar,siz de itimat etmeyin derim.
Vallahi haklisiniz cayin ismini girdim ogle bisey cikmadi sizede deneyin hanfendi ben beceremedim yoksa gercektenmi yokGenelde banlanıyor bu tür konu açanlar,siz de itimat etmeyin derim.
Yoktur büyük ihtimalle saolsun hemen banlamışlar iyi olmuş,inananlarda oluyor çünkü.Vallahi haklisiniz cayin ismini girdim ogle bisey cikmadi sizede deneyin hanfendi ben beceremedim yoksa gercektenmi yok
Ellinme kolunu saglik vallaa iyi yapmissinmerak etmeyin ihbar ettim ve eder etmez banı yemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?