• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buda benim zayıflama sırrım :) 1 ayda 8 kilo

mylifethelife

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2016
3
0
86
29
merhaba aekadaslar. 1 ay önce arkadaşımın tavsiyesi üzerine ... üzerinden pekte inanmayarak cay siparis ettim.. Ben genelde önyargılı ve süpheci bi insanımdır ama denemekten ne zarar olur diye cayı kullanmaya basladım. 60 kilodan tam 1 ay icerisinde 8 kilo verdim ve 52 oldumm :)) tatlıyı deli gibi severdim ancak icmeye baslayınca canım cikolata dahi cekmedi kendime inanamadım. Ancak dikkat edin cayın ... cok sahte hesapları var. ... yazınca kendi resmi sitesi cıkıyor ben burdan söylemistim. Hic vakit kaybetmeden baslayın derim bana hak vericeksiniz :))

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır hayır degil tamamen yeni bir ürün :) istahı kapatıyor ve cok su icme isteği yaratıyor insanda böylece daha cok yag yakabiliyırsunuz. Ben ikinci kutuyu siparis ettim bugün :))

merhaba aekadaslar. 1 ay önce arkadaşımın tavsiyesi üzerine instagram üzerinden pekte inanmayarak cay siparis ettim.. Ben genelde önyargılı ve süpheci bi insanımdır ama denemekten ne zarar olur diye cayı kullanmaya basladım. 60 kilodan tam 1 ay icerisinde 8 kilo verdim ve 52 oldumm :)) tatlıyı deli gibi severdim ancak icmeye baslayınca canım cikolata dahi cekmedi kendime inanamadım. Ancak dikkat edin cayın instagramda cok sahte hesapları var. Eleganttea1 yazınca kendi resmi sitesi cıkıyor ben burdan söylemistim. Hic vakit kaybetmeden baslayın derim bana hak vericeksiniz :))
Sen olmayasin o eleganttea acaba? bugun uye olup hemen bu konuyu actigina gore

Sayfasında iletişim numarası var ben olup olmadığına bakabilirsin bence

Iyi olmuss cidden baksana insanlari kandiriyolarr bunlarin obur tarafta yatacak yeri yok vallahi uc kurus icin insanlarin hayatiyla oynuyolar allah cikarsin

Back
X