- 28 Ağustos 2016
- 318
- 267
- 103
- 37
- Konu Sahibi Trizomi13-15
-
Yeni ev aldım.. 7-8 yıllık bina.. benden önceki canım hanfendi çıkartmamışÇok merak ettim neden çıkartmadınız onca süre?
Ciifleyen duymuştun süngerin sert kısmıyla , deneyin istersenizYeni ev aldım.. 7-8 yıllık bina.. benden önceki canım hanfendi çıkartmamış..
Sac kurutma makinasını üzerine tutun çıkar sıcak ütü yada tel ilekızlar pimapen pencerelerde 7-8 yıldır çıkarılmamış ve özdeşmiş olan etiketler nasıl çıkartılır?
Hiç asılacak gibi değil özdeşmiş resmen..jiletle kazınsa filan hem çok uğraştırılır hemde çizilir hep..Yapiskanlidir o asilsan cikmaz mi
Boğazım ağrıyo, güldürdün, canım yandı. Kim verecek bunun hesabını ?!?Sevenleri ayırmayın ..
Geçmiş olsunBoğazım ağrıyo, güldürdün, canım yandı. Kim verecek bunun hesabını ?!?
Sağol, dimi hepimiz öğrenciyiz şunun şurasındaGeçmiş olsun, Alman usulü yapalım hesap işini
Jiletle bulaşık teli ile hafif hafif kazı çok bastırmadan 7-8 yıl çıkmadığı için güneşte çok etkili oluyor o kağıtların yapışmasında zor olur.Hiç asılacak gibi değil özdeşmiş resmen..jiletle kazınsa filan hem çok uğraştırılır hemde çizilir hep..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?