Doğuma Hazırlık Buda dertmi demeyin

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

smyrna32

İçimdeki akvaryumda insan taşıyorum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2017
243
252
18
40
Bu başlık daha aktif diye burada actim başlığı kizceleer ,bacılar .. 24+3hamileyim:anneadayı: tüp bebek ,9 yıl sonra oldu elhamdülillah.. ama isim bulamiyoruz ,milyonlarca isim var biz karar veremiyoruz , oda süsü ,isimlik sprasi vericem ama isim yok , karnımı ismiyle seslenerek sevmek istiyorum ,bi el atin bi zamet ,sevdiğiniz iisimleri yazarsanız çok sevinirim :dua:
Prensesim olacak teyzeleri ,

Son düzenleme:
Bu başlık daha aktif diye burada actim başlığı kizceleer ,bacılar .. 24+3hamileyim:anneadayı: tüp bebek ,9 yıl sonra oldu elhamdülillah.. ama isim bulamiyoruz ,milyonlarca isim var biz karar veremiyoruz , oda süsü ,isimlik sprasi vericem ama isim yok , karnımı ismiyle seslenerek sevmek istiyorum ,bi atın ve bu zamet ,sevdiğiniz iisimleri yazarsanız çok sevinirim :dua:
Kız mı erkek mi

Çok sevindim Allah bağışlasın. Sadece tebrik etmek için yazdım isim yok :)

Dünde böyle bir konu vardı göz gezdirin isterseniz. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Eylül
İpek
Minel
Yüsra
Berrak
Ebrar

Alya . (Sema, gök demek . Ve yanlış hatırlamıyorsam Kur'anda geçiyor . Beğenirseniz bakın derim . Anlamı falan baya iyi )
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah .

Back
X