• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

buda misafirimiz BONCUK hanim :)

incitanemtuana

EVLI MUTLU IKI COCUKLU :)
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
25.340
26
208
42
İsviçre
:asigim::asigim::asigim:
boncuk hanimla ilk tanismamda daha bebekdi
onun sayesinde köpek fobimi yendim
yazlari genelde bende kalir
sükürki kizimlada anlasiyo
ki tek anlasdigi cocuk tuanamkaydirigubbakcemile3
cünkü cocuklari pek haz etmiyoda:jeyyar:

bunlar tuananin tavsan kulakli tokalari boncuga takdirdi

buda kuzucugumla boncugun koltukda uyku sefalari

paso uyuyo tembel tenekekaydirigubbakcemile3

buda disarda havasini alirken temiz hava tabiikidekaydirigubbakcemile3

tuanam çok şekermiş yaa bayıldımmm kötü bir gecenin üstüne iyi gitti hayvanlara karşı çok büyük zaafım var :(((

ayyyyyyyyyyy ben bunu yerimmmmmmmmmmm yerimmmmmmmm delikafadulden

maşallahhhhhhhhhhhhhhhhh:nazar::nazar::nazar:

ben bitiyorum ölüyorum köpişlereeee...benimde varr boncuğa benizyooorr....onun beyazıııı:1hug:

ayyy iyi bakın onaa incitanemm emiiiŞeniz

tuanam çok tatlı çıkmış:nazar::asigim:opuyorumnanaktan annesi öp tatlı meleğini benim için kocaman kocaman öpŞeniz

boncuk da çok şirin bir köpek....hele tokalarla tam bir şirinlik muskası olmuşopuyorumnanaktan

ayyyyyyyyyyy ben bunu yerimmmmmmmmmmm yerimmmmmmmm delikafadulden

maşallahhhhhhhhhhhhhhhhh:nazar::nazar::nazar:

ben bitiyorum ölüyorum köpişlereeee...benimde varr boncuğa benizyooorr....onun beyazıııı:1hug:

ayyy iyi bakın onaa incitanemm emiiiŞeniz

merak etme tatlisim benim zaten iyi bakildigindan tonton boncugumuzopuyorumnanaktan

tuanam çok tatlı çıkmış:nazar::asigim:opuyorumnanaktan annesi öp tatlı meleğini benim için kocaman kocaman öpŞeniz

boncuk da çok şirin bir köpek....hele tokalarla tam bir şirinlik muskası olmuşopuyorumnanaktan

Şenizöpmemmi sen iste yeterki teyzesiŞeniz
zemuszemustoka sal tuana eline ne gecse takdirmak istiyo disi köpek diyekaydirigubbakcemile3

Back
X