• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık buğlem mi ceren mi kararsızım????

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

hangisi sizce

• Ankete Katılan
    8
  • Anket Kapalı .
canım ceren daha güzel geliyo kulağa.. buğlem pek alışıldık bi isim deil.. ama cereninde anlamı ii değil die biliorum ben... bi araştır istersen

buğleem cenneti müjdeleyen melek ceren ceylan gözlü diye biliyorum ama buğlem isminin anlamı daha çok hoşuma gidiyor ama değiniz gibi söylesmesi biraz güç gibi

içinde ğ olan isimler bana hep kaba gelmiştir.. ceren.. güzel gözlü ceylan yawrusu demek..
kızımın ismi: helin ceren:)))

buğlem mi :S mail adresi alsa buglem diye almak zorunda kalacak, yurtdışına çıksa sorun yaşayacak, ayrıca telaffuzu çok zor ve bence hoş bir isim değil

bastan buglem demistim ama anlaminin iyi arastirildinda iyi olmadini gördüm ve ceren diyorum

buğlemin anlamı güzelmiş.. kardeşimin ismi ceren : ceylan yavrusu demek.. ceylan gözlü diye de yazılmış.. kişilerin isimlerine çektiklerine inanırım hep. kardeşimin de ceylan gibi gözleri vardır... kulağa hoş gelme bakımından ceren diyorum, anlam bakımından da buğlem... :)

kizlar gercek anlami buymus

Buğlem
Internette yazan anlami: Cenneti müjdeleyen melek
Gerçek anlami: eski bir kızılderili dilinde 'bereket yüklü bulut'

sevgili konu sahibi arkadasim, insallah bebegini saglikla kucagina alirsin.
Buglem kulaga gercekten hos geliyor, anlami gercekten cenneti mujdeleyen melek olsa idi, yalnizca anlam itibari ile bile bu ismi kendi bebegim icin secerdim.
Fakat anlaminin bende kizilderilerde yagmur yuklu bulut oldugunu okumustum.
Sayet iki isim arasinda secim yapacaksan ben ceren'i secmeni oneririm.
Isim hepimiz icin cok onemli, en guzel isimlerden ve anlami itibari ile de guzelolanlardan secim yapilmali.
sevgiler

Son düzenleme:
Back
X