- Konu Sahibi PastelBoya
-
Korkma canim....bence birsey olmaz...bakma baban simdi sinirinden öyle konusuyor, kardesini gördügü vakit siniri yatisir, bayram günü kanli bicakli olacak degiller ya...Allah korusun....:1hug:
Ha ama olurya hersey insanlarin icin, baktin gördün baban yatismiyor cok agresif falan, hicte amcanla yüz yüze getirmeyin, onlar gelip gidene kadar alin babanizi baska yere götürün....Beladan kacmak varken yüz yüze gelmeye gerek yok.
Korma canım.annen ve baban cennetlık ınsanlar.ellerınden Öpuyorum onları
Canim benim, yazdiklarini simdi okudum, merak ettim geldi mi amcan? Nasil durumlar en kisa zamanda buraya yazarsin neler oldugunu umarim.
Tatlim annende babanda cok hayirli evlatlarmis, Allah'im bu dunyada da obur dunyada da yuzlerini guldursun insallah.
Babaannene Allah sifa versin, ne aci ki bir
Anne olarak evlatlarinin boyle yapmasi. Ama elbet onlarda yaslanacaklar, 1 saniye sonra ne olacagimiz belli mi?
Sen Allah'a bol bol dua et, ne mutlu boyle hayirli bir anne ve babanin evladisin ! Annenin ve babanin ellerinden operim, vallaha tuylerim diken diken oldu bu yaslarinda bile pesetmeden, sikayet etmeden, Annelerini el ustunde tutmaya calistiklari icin, cok vicdanli, hayirli kisilermis, tekrar diyorum Yarabbim bu dunyada da diger dunyada da yuzlerini guldursun insallah !!!
nerde çokluk orda mokluk zaten
ille fesatlık giriyo ben çok baktım birazda sen bak yok ben bakamam sen bak
halbuki Allah rızasıyla yapılsa birbirlerine karşı anlayışlı olunsa herkes uygun olduğu zamanda baksa hem babaannen içinde değişiklik olur (çünkü artık onlar yaşlı insanlar artık gitgide çocuklaşıcaklar)
hemde böyle sorunlar olmaz ama insanlar çiğ süt emmişler ille benlik duygusu ağır basacak
tatlım annen baban ellerinden geleni yaptıysalar emin ol Allah onları görüyodur O mükafatlarını verir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?