• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugn Babam ve Amcam birbirine girecek (Korkuyorum) :(((

PastelBoya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2007
1.859
8
0
35
Kütahya
Konu uzun kısaca özetlemeye çalışacağım..Babaannem benim 16 senedir felçli ve daha çok annemle babam ilgilendi ama halamlara yetmedi..babamlar 6 kardeş 2 kız diğerleri erkek..

Küçük halamın kayınpederinin gözleri kör oldu bakmamak için babaannemin yanına taşındı ama bu seferde babaannem felç oldu kaçamadı tabi..
Babam doktorlara taşıyor evleri çok sapa bi yerde araba inmiyo babam babannemi sırtına alıp taşıyor.babamda 55 yaşında artık..Kısacası görevi neyse yapıyor..

Annem hastanelere gidiyor, evde yemek yapıyo,altını alıyor ama yaranamıyor çünkü bunlar gelinin görevi o zaman sen neden bakmadın kayınpederine sen gelin olmadın mı? Hadi tekirdağdaki yengem ha deyince gelemez ama bi yengem daha var oda hiç gelmiyo onlara telefon açıp çağıramıyorlar..

Ama o cadı halamlar dedemin başının etini yeyip arefeden bi gün önce dedemi aratıp annemi temizliğe çağırıyolar bir bayramda annemsiz yapsınlar annem tek gelin mi?Kafalarını bozmuşlar annemle..

Amcamın yarın geleceğini babam öğrenince olan oldu tabii gelmesin ne işi var ben baktım annemii aklı nerdeydii geçen bayramda gelmemişti zaten neyse saydırdı halama..Bu arada babanneme 2 felç gelmiş kolu hiç tutmuyor ve artık konuşamıyor :sinifsinif: ama nasıl bağrıyor sus diyorum sen kimsin glmiycek falan halamda gelsin diyor çünkü sanıyor ki amcam yengemi 15-20 gün orda bırakıcak babaanneme bakıcak..Halam da rahat edicek..

Ben yarın kötü birşey olmasından korkuyorum babam şeker hastası zaten olur olmaz şeylere köpürüyo gelsin bak ne oluyo dedi..akannehir:bbo:

Korkma canim....bence birsey olmaz...bakma baban simdi sinirinden öyle konusuyor, kardesini gördügü vakit siniri yatisir, bayram günü kanli bicakli olacak degiller ya...Allah korusun....:1hug:

Ha ama olurya hersey insanlarin icin, baktin gördün baban yatismiyor cok agresif falan, hicte amcanla yüz yüze getirmeyin, onlar gelip gidene kadar alin babanizi baska yere götürün....Beladan kacmak varken yüz yüze gelmeye gerek yok.

Korkma canim....bence birsey olmaz...bakma baban simdi sinirinden öyle konusuyor, kardesini gördügü vakit siniri yatisir, bayram günü kanli bicakli olacak degiller ya...Allah korusun....:1hug:

Ha ama olurya hersey insanlarin icin, baktin gördün baban yatismiyor cok agresif falan, hicte amcanla yüz yüze getirmeyin, onlar gelip gidene kadar alin babanizi baska yere götürün....Beladan kacmak varken yüz yüze gelmeye gerek yok.

Biz gittiğimiz vakit orda olurlar mı? Hiç bilmiyorum ondan kötüsü onu görmesse halamı görecek çok dik başlı halam var babamın neler saydığını söyledim yarında aynen böyle konuşursa babam cinnet geçirir telefonda delirdi resmen yüzyüzegelince ne yapıcak bilmem..

Yorumunuz için teşekkür ederima.s.

Korma canım.annen ve baban cennetlık ınsanlar.ellerınden Öpuyorum onları

Bababannemi gördüm öyle üzüldüm kii kızları ölsün diye bekliyor resmen..Annesine bakmamak için birbirleriyle kavga ediyorlar..Diğer gelin hanımı çağırsalar bile gelmiyor ve bu yüzden çağıramıyorlar ama anneme güçleri yetiyo çok taviz vermiş sağolsun annem..Babaannem hep ağlıyor hiç gelmeyen oğlunamı yansın yoksa kızlarının laflarınamı dayansın...

Nasıl evlat bunlar bilmiyorum kendileri kayınpederlerine bakmıyor ama annem annelerine bakmaya mecbur..Ona kim bakıcak 3 tane erkek evladı var. Ama miras paylaşılsın koşacak hepsii evladıyım bende pay alıcam diye..

allah sizlere ve dedenle babannene sabır versin.
kolay bi durum degil. hastaya tek kişini bakması yada baktırmaya calışması.
9 ay karnında boşa taşımış herhalde o kızları:mymeka:
Allah ıslah etsin...

Canim benim, yazdiklarini simdi okudum, merak ettim geldi mi amcan? Nasil durumlar en kisa zamanda buraya yazarsin neler oldugunu umarim.
Tatlim annende babanda cok hayirli evlatlarmis, Allah'im bu dunyada da obur dunyada da yuzlerini guldursun insallah.
Babaannene Allah sifa versin, ne aci ki bir
Anne olarak evlatlarinin boyle yapmasi. Ama elbet onlarda yaslanacaklar, 1 saniye sonra ne olacagimiz belli mi?
Sen Allah'a bol bol dua et, ne mutlu boyle hayirli bir anne ve babanin evladisin ! Annenin ve babanin ellerinden operim, vallaha tuylerim diken diken oldu bu yaslarinda bile pesetmeden, sikayet etmeden, Annelerini el ustunde tutmaya calistiklari icin, cok vicdanli, hayirli kisilermis, tekrar diyorum Yarabbim bu dunyada da diger dunyada da yuzlerini guldursun insallah !!!

Canim benim, yazdiklarini simdi okudum, merak ettim geldi mi amcan? Nasil durumlar en kisa zamanda buraya yazarsin neler oldugunu umarim.
Tatlim annende babanda cok hayirli evlatlarmis, Allah'im bu dunyada da obur dunyada da yuzlerini guldursun insallah.
Babaannene Allah sifa versin, ne aci ki bir
Anne olarak evlatlarinin boyle yapmasi. Ama elbet onlarda yaslanacaklar, 1 saniye sonra ne olacagimiz belli mi?
Sen Allah'a bol bol dua et, ne mutlu boyle hayirli bir anne ve babanin evladisin ! Annenin ve babanin ellerinden operim, vallaha tuylerim diken diken oldu bu yaslarinda bile pesetmeden, sikayet etmeden, Annelerini el ustunde tutmaya calistiklari icin, cok vicdanli, hayirli kisilermis, tekrar diyorum Yarabbim bu dunyada da diger dunyada da yuzlerini guldursun insallah !!!

İyi dileklerin ve duaların için telekkür ederim..
Yok canım bugün geliceklermiş bugünde biz babaanneme gitmedik.Halam da korkudan gelmedi zaten.Büyük halam ordaydı onun annemle arası gene biraz iyi ama küçük halam gibi bir insan görmedim ben hayatımda..

Onunda tek patavatsızlığına sinir oluyorum babaannemin yanında oturuyor dedem evine kiracı alacakmış yaşlı bi bekar amca varmış halam alma diyo annem ölsün ikinizde bekar alırsın o zaman diyo canı sıkılır muhabbet edersiniz diyo..

Çok yazıkkk bir insan annesinin ölümünden bu kadar rahat bahsetmemeli :çok üzgünüm:

ayyy su cumle benı cok sarstı.annem ölsün...
allah onu bıldıgı gıbı yapsın...

böyle durumlara malesef ki çok sık rastlanıyor artık ...Allah hayırlı evlatlar versin.
bir anne kaç tane evladına birden bakabiliyor ama o kaç tane evlat bir anneye bakamıyorlar :(

güzelim baban evlat olarak üzerine düşeni yapıyormuş zaten
diğer evlatlarında allah korkusu yok demekki
annen yani gelin zaten bakmak zorunda degildir kimsenin annesine babasına içinden gelirse bakar bu dinen de böyledir
bakma yükümlülüğü evlatlarındır gelin eger isterse yapar

Ben halamları görünce gerçekten çoluk,çocukmuşş soğudum.Babaannem yerinde olmak istemezdim ama babaannemin iyi kötü 2 tane evladı var,ve iyi kötü baktılar ama onların birinde 3 erkek diğerinde 2 erkek var bakalım onlara kim bakacak..

Herkes annem gibi olmuyor maleseff şimdiki gelinlerin her lafı yutup bakacağını sanmıyorum kesinlikle ..

Yorum yapan herkese teşekkür ediyorum

nerde çokluk orda mokluk zaten
ille fesatlık giriyo ben çok baktım birazda sen bak yok ben bakamam sen bak
halbuki Allah rızasıyla yapılsa birbirlerine karşı anlayışlı olunsa herkes uygun olduğu zamanda baksa hem babaannen içinde değişiklik olur (çünkü artık onlar yaşlı insanlar artık gitgide çocuklaşıcaklar)
hemde böyle sorunlar olmaz ama insanlar çiğ süt emmişler ille benlik duygusu ağır basacak
tatlım annen baban ellerinden geleni yaptıysalar emin ol Allah onları görüyodur O mükafatlarını verir inşallah

nerde çokluk orda mokluk zaten
ille fesatlık giriyo ben çok baktım birazda sen bak yok ben bakamam sen bak
halbuki Allah rızasıyla yapılsa birbirlerine karşı anlayışlı olunsa herkes uygun olduğu zamanda baksa hem babaannen içinde değişiklik olur (çünkü artık onlar yaşlı insanlar artık gitgide çocuklaşıcaklar)
hemde böyle sorunlar olmaz ama insanlar çiğ süt emmişler ille benlik duygusu ağır basacak
tatlım annen baban ellerinden geleni yaptıysalar emin ol Allah onları görüyodur O mükafatlarını verir inşallah

ıllaki baktılar asla bakmadılar diyemem ama hep lafla küçük halam babaanneme çok yakın oturuyo arka balkondan halamın evi görünüyor mesela..Ama dedem bişey dediğinde halam,bana gelme yeter artık bıktım geberin gidin vs.demesi çok ayıpp ve çokk yazık..

Anneme bakıcam tabii ben bakmam yeter demek ne demek yani bi gelin kaynanasına kendi annesi gibi nasıl bakar (hoş kendi kızıda bakmıyor) kaynanasına bakmadığı halde annesini geline baktırmak istiyor..

Büyük halamın kaynanasını eşinin ablası bakıyor mesela bunları hatırlayan yok tabiikii

Back
X