Bugn onsuzlua baladm 2inci gn....

meldaela

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2009
619
1
0
İstanbul
evet dünde bahsettiğim gibi,benden soğuduğunu ne yapacağını bilemediğini söyleyen insandan,ayrı kaldığım,haber alamadığım 2inci gün..birgün bile birbirimizden haber alamadan duramayan bizi bu duruma getirdiği için umarım pişman olur..emin olmadığı sevgisini anlayıp,bensizliği yaşayıp döner..elimde değil,onunla yaşadığım herşeyden soyutlanmak hayatıma yeni yön verme istiyorum olmuyor..hazmedemediğim tek şey ise,tüm bu yaşananların ardından,onu bu kadar sevmeme ve yaptığım bunca fedakarlığa rağmen,beni hergeçen biraz daha unutması..ufacık çok ufakta olsa umudum var pişmanlığını ve birgün bana yaptığı haksızlığı telafi ettiğini görmek..kimbilir belkide kendimi kandrıyorum..

henüz 20 gün önce sözlüsünden ayrılan bi insan olarak yaşadıklarını çok iyi anlıyorum günler değil saatler dakikalar bile geçmek bilmiyor...yaşanmışlıklar anılar paylaşımlar hiçbiri unutulmuyor..üstelik insan bitişinden çok bu kadar kolay bittiğine üzülüyor...geligt duygular içinde oluyor hem kızıyorsun hem çok seviyorsun..zaman diyor herkes zamanla geçicek ve sen buna alışacaksın diyorlar...

bende senin gibi bigün dönücek ve yaptığı şey için af diliyecek diyorum ama 20 gün geçti ve ses seda yok..giderek umutlarım azalıyor senin bulduğum için şükrediyorum diyen adamdan 20 gündür ses seda yok..kimbilir belkide unuttu..eğer o unuttuysa bende unutabilirim..bence sende düşünmemeye çalış...başka şeylerle meşgul ol...

ben ailemle yaşıyorum ve sözlüm olduğu için ve terkedilende ben olduğum için başım dik görünmeye çalışıyorum..güçlü duruyorum kuzenler akrabalar v.s herkes moral vermeye çalışıyor ihtiyacım yok onsuzda yaşabilirim imajını vermeye çalışıorum...ne kadar başarılıyım bilmiyorum gece yatağı yatıncada uyku hapı alıyorum ve mışıl mışıl uyuyorum...düşünmek daha fazla acı veriyor insana....bana patığı haksızlığı hatırlamaya çalılşıyorum böylce ona olan kızgınlığımda artıyor sana tavsiyelerim bunlar arkadaşım..

ne yazıkki erkekler bizim gibi değil daha rahatlar ve daha kolay unutuyorlar...yada daha güçlüler bizden...senin net bi ayrılığın yok anladığım kadarıyla seni üzmek istemem ama buda ayrılığa zemin hazırlamak gibi...allah yardımcın olsun zor günler yaşayacaksın gibi görünüyor ama yine güçlü ol güçlü dur........:enbuyukkk::enbuyukkk:biz varsak onlar var unutma sen varsan o var...sen yoksan o da yokkkkkk:enbuyukkk
:

yağmur arkadaşım desteğin için tşk ederim senide çok iyi anlıyorum..ama haklısın erkekler çok daha çabuk yok sayabiliyorlar..yalnız üzüldüğüm gerçekten en büyük şey ise,abimi kaybettiğim zamnlar o acılı günlerimde onu tanımış ve hayata tekrar onunla gülmeye başlamıştım..artık ben senin gülmen için varım diyen insan tarafından,bu kolay yok sayılabilmek..her ne kadar mantıklı düşünmeye çalışsamda,aramasını,bir tek msjnı bekliyor insan..haklısın ayrılığa zemin hazırlamak belliki bitmiş onun tarafından herşey..ama son msjnda ne yaptığımı,ne yapacağımı bilmiyorum diye yazması,pişman olduğunu bekleme sebebim belkide..ama boşuna olduğuna eminim...

Pekii dönse???
Yeniden kaldığınız yerden devam edebilir misiniz?
Bunu düşünmeye başladığınız zaman günleri saymaktan vazgeçeceksiniz..

seni anlıyorum biliyomusun artık mantıklıyım dediğim yaslarda ayrılmıstık ve ben o gunlerde anladım daha buyumediğimi ayrı sehirlerde yasıyorduk ama sabah 9 dan aksam 6 ya kadar birlikteydik o iki şehrin sokaklarında havalanında birlkte gittiğimiz kıbrısta nefes alamaz olmustum 15 kilo verdim acıdan ama o ne yaptı beni 1 kere bile aramadı bu zor gunlerde eşim karsıma cıktı ve iyiki böyle mükemmel bir insanla karsılasmısım nişanlandıktan sonra aradı affet unutamadım haksızlık ettim sana cok aradım tlf kapalıydı die evet kapatıodum boş boş bakmaktansa kapalı kalsın diyordum ama çok gecti yani zaten gec olmasada AFFETMEZDıM beni bırakıp giden geri dönemez onu affetsem kendime saygısızlık etmiş olurdum bence sende kendini harap etme hersey geciyor gun geciyor ve karsına daha iyileri cıkıyor bizim durumumuz farklıydı ayrılmıstık ama o seni sevmediğini söylemiş galiba cık dısarı gez toz hatta tlf kapat bi süre kullanma

biirgün mutlaka dönecek belki bir ay belki birgün belki bir hafta .. ah bu erkekler kötükedihüso affedebilcekmisin zorda olsa hayatına yön vermeye calıs suan bekliyosundur mutlaka, hepimiz dönem dönem bu tür ayrılıklar yasıyoruz ama umarım arayı uzatmadan hatasını anlar:gitme:

bahsettiğim gibi yaşadığım ölüm acısının ardından onu tanıdım..o unutturdu bana herşeyi ama,alışamayacakmışım gibi geliyor..bazen bir msjla ona bütün içimi dökmek istiyorum..bana yaptığı haksızlığı..ama biliyorumki,bu onun ne umrunda olmaz..şu an depresyon tedavi görüyorum..ilaçlarla sakin durabiliyorum..evet herkes yaşıyor tüm bunları..hiç birşey dönsede eskisi gibi asla olmaz ama sadece ve sadece o pişmanlığı görmek istiyorum..tek dileğim bu....

aylar sonra o pişmanlıgı gördugunde bile umursamıcaksın biliomusun ben suanda cok acıyorum ona zamanında askından öldüğüm adam bensiz ve pişman

daha 2. günündesin bu acının hafiflemesi için zamana ihtiyacın var
ve emin ol unutacaksın demiyorum ama bi zaman geçtikten sonra alışacaksın bu acıya ve onunla yaşamaya aynı O'nsuz da yaşamaya alışacağın gibi

canım yaa üzüldüm ayrılık acısı çok zor çünkü ancak yaşayan bilir ama bana senin durumun sanki bir başkası var durumunu çağrıştırdı:uhm:öle hissettim neden bilmem hakkında hayırlısı olmuştur inşallah canım dua et...

haklısın cnm ama şu an beni ne kadar iyi anladığını tahmin ediyorum..gerçekten dakikalar,saniyeler bile geçmiyor..net olarak bitti demedi ama soğuduğunu ve sevgisinden emin olmadığını söylemesi çok kırdı beni..nasıl alışıcam nasıl dayanıcam bilmiyorum..kendimi oyalamaya çalışıyorum olmuyor..zaten depresyon tedavisi görüyorum ve düzelmem gerekirken her geçen gün dahada kötüye gidiyorum...

tabi eskisi gibi olmaz ama,onun beni sevdiğini anlayıp,yanıldığını görmek istiyorum..ve o sessiz kaldıkça,onun umrunda olmadığımı düşündükçe dahada kötüye gidiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…