• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

buğulu görme

eylul06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2009
30
0
96
Kocaeli
sabah uyandığımda sol gözüm buğulu görüyordu.mahmurluktur dedim ama hala geçmedi.böyle bir şey yaşayan oldumu neden olmuş olabilir..

sol gözümü kapatıp sağ ile baktığımda her şey net ama tam tersini yaptığımda yazılar daha küçük , buğulu ve titrek.daha önce böyle bişey fark etmemiştim.bugün uyandığımda ilk defa fark ettim.8 saattir bu böyle bu durumu yaşayan varmı:50:

merhaba.aynı şey benimde başıma geldi 2 haftadır sol gözümde ağrı vardı.bi haftadır da buğulu görme var benimki de birden oldu.bugün ermeni hastanesine gittim.doktor papil spazı olabilir dedi. benden beyin emarı çektirmemi ve bir sürü tahlil istedi ve ihmal etmemem gerekiyomuş biranönce yaptırmalıymışım.internetten araştırdığım kadarıyla bu bir hastalık değil bulguymuş.bence hiç vakit kaybetmeden git.geçmiş olsun.

sabah uyandığımda sol gözüm buğulu görüyordu.mahmurluktur dedim ama hala geçmedi.böyle bir şey yaşayan oldumu neden olmuş olabilir..

doktora gittin mi canım benim gözümde de aynı sey olmustu gözlerim bigün puslu gördü on on bes dk sürdu bu bı kaç defa tekrarlayınca doktora gittim astigmatın var dedi göz tansiyonumu ölçürdüm 25 23 dediler birz yuksek deyip haftaya gel dediler haftaya gittgimde göz tansiyonum 30 27 geldi o hafta içinde gözlerimde çok agrı baş agrısı vardı o ölçümü görünce çok korktum agladımda çünkü yasım 23 doktor damla verdi ikna olmayıp başka doktora gittim prof.gittim gittigmde göz tansiyonumun okadar yuksek çıkmadıgını söyledi kullandıgım antidepresan yukseltebiliyormus sizde ihmal etmeyin doktora gidin

benimde aynı senin gibi bi sabah kalktım tek gözüm sapsarı goruyordu diğeri normal doktora gittim gözün retinası yırtılmış dedii kanama yapmış o yuzden sapsarı goruyorsun demşti hemen ameliyata aldılar. sende bi gorun doktora.. bazen makyajlardan dolayı da bulanı görme oluyor belki oyle bişdir ama genede git canım göz çok önemli

Back
X