• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün 10.gün ve sonuç negatif.

yagmurbebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2007
54
1
86
Diğer
Merhaba arkadaşlar. Bugün transferimin 10.günü. Merakıma yenilip sağlık ocağında kanda baktırdım. Gidecek gücüm olmadığı için tlf. açtım ve bana sonucun negatif olduğunu söylediler. Merkezi aradım. Hemşire dr.la görüştü ve ilaçlarıma devam etmem gerektiğini ve 12.günde tekrar baktırmamı söylediler. Yaa 10.günde çıkmayan 12.günde çıkar mıki. Aranızda başına böyle bişey gelen varmı. Fena halde yıkıldım

üzülme canım ya sonuç kaç çıkmış belki yükselir hem dr. unda demiş bak demeki umut var bence bol bol dua edelim canım :olmaz:

1.70.miş. çok kötü yani. Sizce bunun düzelme ihtimali varmı. Yalandan yere o iğneleri vurulucam yine

Son düzenleme:
Canım ÜzÜlme desem de ben de negatıf alınca kahroldum
on uncu gÜnde benım test sonucum 0.1 dı dÜŞÜne bılıyormusun
ama olsun ınŞ bızım de olacak hıÇ Ümıdını kaybet me
dr ılaÇları kullan dedı ıse kullan ben kullandım ama sonuÇ alamadım
saĞlık olsun canım arkadaŞım hıÇ ÜzÜlme

hayatım bence de ilaçlarına devam et belki olumlu bi gelişme olması çok zor ama sonra insan vicdan yapıyo.. keşke vurulsaydım acaba tam tutunacak mıydı gibi. hiç bunları düşünüp acabalara boğulmamak için bence de ilaçlarını 2 gün daha kullan en azından.. herşey gönlünce olsun..

Merhaba arkadaşlar. Bugün transferimin 10.günü. Merakıma yenilip sağlık ocağında kanda baktırdım. Gidecek gücüm olmadığı için tlf. açtım ve bana sonucun negatif olduğunu söylediler. Merkezi aradım. Hemşire dr.la görüştü ve ilaçlarıma devam etmem gerektiğini ve 12.günde tekrar baktırmamı söylediler. Yaa 10.günde çıkmayan 12.günde çıkar mıki. Aranızda başına böyle bişey gelen varmı. Fena halde yıkıldım

kesinlikle canım devam et bende senin gibi 10. gün test yaptım ama bugün hamiş haberimi aldım çok mutluyum o kadar ağladımki testten sonra ümidini yitirmr 12. bekle

teşekkürler arkadaşlar cevaplarınız için ama ben çoktan ümidimi kaybettim. yine de 2 gün o iğneyi vurulucam hiçbirşey olmayacağını bile bile. zeyra senin adına çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bu arada kanama, lekelenme falan hiç olmadı bende şimdiye kadar. Hemşireye sordum ilaç kullanırken zaten adet olmazsınız dedi. Ama ben burda test günü gelmeden adet olanı çok gördüm. O yüzden pek inandırıcı gelmedi. Negatif sonuç alınca ne zaman adet olunur acaba?

Back
X