Bugün 6 aralık:-) 1yılda 45kg gitti.

elavinya

Başarmanın yarısındayım,başaracağım dedim çünkü :)
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2008
1.542
578
723
45
taniyorsunuzdur beni başari öykülerinden buralardaydm hep tam 1yıl önce bugün o kararı vermiştim hayatımın kararı şükürler olsun Allahm bu yolda başariyorum 1yil degil aslında 9ayda 40kg son 3ayda 5kg verdm 160 kg dan suan 115 e indin extra bisey yaptgm söylenemez klasik diyetti aslında zaten önemli olanda karar vermek yoksa varacagn yere heryerden gidiliyor 1yilda 25kg daha verip 80kg falan hedefm boyum 172 zaten yeter ya sükürler olsun bugünlerime

tebrık ederım çok güzel vermişiniz darısı gerıde kalan kılolara:KK9::KK9::KK9::KK9:

taniyorsunuzdur beni başari öykülerinden buralardaydm hep tam 1yıl önce bugün o kararı vermiştim hayatımın kararı şükürler olsun Allahm bu yolda başariyorum 1yil degil aslında 9ayda 40kg son 3ayda 5kg verdm 160 kg dan suan 115 e indin extra bisey yaptgm söylenemez klasik diyetti aslında zaten önemli olanda karar vermek yoksa varacagn yere heryerden gidiliyor 1yilda 25kg daha verip 80kg falan hedefm boyum 172 zaten yeter ya sükürler olsun bugünlerime

Hayatta yapabileceğin en iyi işi yapmışsın. Kocaman tebrikler. Kocaman da maşallah. :nazar: İnşallah kalan kiloların hepsini biran önce verip kurtulursun. Bambaşka biri insan yolunda başarılar diliyorum. :KK68:

Cuma zayıflama yarışmaları 13. takım kaptanıyım bu arada. Ne zaman motiven düşerse ziyaret et bizi. Her türlü yardıma hazırız. :KK66:

45 kg yani bir insan çıkmış içinden resmen harika hemde bir yıl gibi bir sürede gıpta ettim maşallah umarım devamı da su gibi gider darısı da diğer isteyenlere olsun tabi banada 35 de benden gitmeli :KK36:

Bi insan cikarmssin icinden masallah nazar degmesin azmine hayran kaldim darisi geri kalan kilolara olsun :)

çok güzelll !neler yaptınız mesala?

teşekkür ederim ayrı ayri hepiniye arkadaslar saolun bende bu tabiri cok kullaniyorum bir insan cikti icimdn ama 1tane daha var 3kisi yasiyormusum resmen birde bu halde 2dogum yaptm sükür ama riski yasadm hep gecio o gûnler artk basari öykülerinde var yaptklarm 160kg diye baslik var o konunun ilk sayfalarnda bayagi anlattm ama en önemlh püf noktam kendime ayri yemeklerdi esime ayri cocuklara ayri kendime ayri yaptm hep o zordu ama alistm onada

teşekkür ederim ayrı ayri hepiniye arkadaslar saolun bende bu tabiri cok kullaniyorum bir insan cikti icimdn ama 1tane daha var 3kisi yasiyormusum resmen birde bu halde 2dogum yaptm sükür ama riski yasadm hep gecio o gûnler artk basari öykülerinde var yaptklarm 160kg diye baslik var o konunun ilk sayfalarnda bayagi anlattm ama en önemlh püf noktam kendime ayri yemeklerdi esime ayri cocuklara ayri kendime ayri yaptm hep o zordu ama alistm onada
düşününce zor ayrı ayrı yemek yapmak tebrik ederim ben ikinci doğumu yapsam ne olurum acaba ...

Back
X