Bugun adet gunum test yaptim

Kivircikkhatun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2020
746
231
53
31
Bugun adet gunum kaset test yaptim negatif cikti. Erken mi yapmisim :( adet belirtilerim de var bu ay yumurtlamayi degerlendirdik cok umutluydum akil verin zor durumdayim kizlar :(

Bugun adet gunum kaset test yaptim negatif cikti. Erken mi yapmisim :KK43: adet belirtilerim de var bu ay yumurtlamayi degerlendirdik cok umutluydum akil verin zor durumdayim kizlar :KK43:
neden zor durumdasn ki moralini bozma. 1 2 gün daha geçsin tekrarla testini. bu ay olmazsa diğer aylara bakarsın moralini yüksek tut. bak bana 4 gün geciktim hala test yapmadım cumrtesi yapıcam :halay: ahahahhhhaha cesaret edemiyorum hala. negatif çıkarsada napalım canım dünyanın sonu değil ya diğer aylara bakarız

Bugun adet gunum kaset test yaptim negatif cikti. Erken mi yapmisim :KK43: adet belirtilerim de var bu ay yumurtlamayi degerlendirdik cok umutluydum akil verin zor durumdayim kizlar :KK43:
Gecikme olduğunda yapsaydiniz keşke hamileliğin ilk belirtisi adet gecikmesidir 3 4 gün sonra yapılan testler daha iyi sonuç verir adet olmazsanız 3 gün sonra tekrarlayın testinizi. Biz kadınlar malesef çok sabırsıziz üzülmeyin bu ay olmasa bir dahaki ay olur 😊

neden zor durumdasn ki moralini bozma. 1 2 gün daha geçsin tekrarla testini. bu ay olmazsa diğer aylara bakarsın moralini yüksek tut. bak bana 4 gün geciktim hala test yapmadım cumrtesi yapıcam :halay: ahahahhhhaha cesaret edemiyorum hala. negatif çıkarsada napalım canım dünyanın sonu değil ya diğer aylara bakarız
Ayy oyle ama cok istiyorum. Haber ver bana olur mu insallah vardir ❤

kızlar merhaba:eek:
bundan önceki 3 ay 32, 35, 41 gün sürmüştü adet dönemlerim. aslında hiç 35'i aşmaz, o yüzden 41 gün sürdüğünde yani geçen ay bebekten çok ümitlenip testler testler yapmıştım ama negatifti :/
şimdi sat 29 ocak ve bu ayı neredeyse tamamen değerlendirdik diyebilirim. acaba gebelik testini ne zaman yapsam diye kara kara düşünüyorum şimdi. ne dersiniz???

Back
X