Bugun adet gunum test yaptim

Kivircikkhatun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2020
746
231
53
31
Bugun adet gunum kaset test yaptim negatif cikti. Erken mi yapmisim adet belirtilerim de var bu ay yumurtlamayi degerlendirdik cok umutluydum akil verin zor durumdayim kizlar

Bugun adet gunum kaset test yaptim negatif cikti. Erken mi yapmisim adet belirtilerim de var bu ay yumurtlamayi degerlendirdik cok umutluydum akil verin zor durumdayim kizlar
neden zor durumdasn ki moralini bozma. 1 2 gün daha geçsin tekrarla testini. bu ay olmazsa diğer aylara bakarsın moralini yüksek tut. bak bana 4 gün geciktim hala test yapmadım cumrtesi yapıcam ahahahhhhaha cesaret edemiyorum hala. negatif çıkarsada napalım canım dünyanın sonu değil ya diğer aylara bakarız

Gecikme olduğunda yapsaydiniz keşke hamileliğin ilk belirtisi adet gecikmesidir 3 4 gün sonra yapılan testler daha iyi sonuç verir adet olmazsanız 3 gün sonra tekrarlayın testinizi. Biz kadınlar malesef çok sabırsıziz üzülmeyin bu ay olmasa bir dahaki ay olur

Ayy oyle ama cok istiyorum. Haber ver bana olur mu insallah vardir ❤

kızlar merhaba
bundan önceki 3 ay 32, 35, 41 gün sürmüştü adet dönemlerim. aslında hiç 35'i aşmaz, o yüzden 41 gün sürdüğünde yani geçen ay bebekten çok ümitlenip testler testler yapmıştım ama negatifti :/
şimdi sat 29 ocak ve bu ayı neredeyse tamamen değerlendirdik diyebilirim. acaba gebelik testini ne zaman yapsam diye kara kara düşünüyorum şimdi. ne dersiniz???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…