Bugün adet günüm ve...

Cicek061

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2017
1.114
907
123
28
kızlar bugun ilk gunum ama hala olmadi. Karnim ve belim acayip agiriyo. peceteye kati kivamli sari ve kahverengi arasi bi akinti geliyo onceden boyle olmazdi dun geceden beri her yerim agiriyo ama hala olamadi gebelik belirtisi olabilir mi ?

kimse yok muu
Başka bir gebelik belirtiniz varmi
1 haftadir belim agiriyo ve ara sira sag kasigima bicak saplanir gibi agri giriyo gidiyo. 5 gun kala gebelik testi yaptim ama negatif cikti. goguslerim ve karnimda acayip sislik vardi ama 2 gundur yok suanda sadece karnim ve belim agiriyo. peceteye kati kivamli parcalar geliyo

kimse yok muu

1 haftadir belim agiriyo ve ara sira sag kasigima bicak saplanir gibi agri giriyo gidiyo. 5 gun kala gebelik testi yaptim ama negatif cikti. goguslerim ve karnimda acayip sislik vardi ama 2 gundur yok suanda sadece karnim ve belim agiriyo. peceteye kati kivamli parcalar geliyo
Test yapma imkanım varmı canım varsa yap

merhaba benimde gecikeli bugun 4. günüm ve hala test yapmadim yapmayada korkuyorum cunki ekimde de boyle gecikmem olmustu umitlenmekte istemiyorum yaklasik 1 veya 2 haftadir kasiklarimda batmalar var belimde falan agri var adet oldum diyip bakiyorum ama hic bisey yok sadece krem gibi akinti var

Kiiizlar icimi okuyup resmen konu acmissiniiiiz:))
Benim adet tarihim Pazartesi günüydü..
Herzamanki oldugu gibi bir gün öncesinde kahverengi lekelenmemi oldum fakat bir gün sonra adet olmadim 🤷🏼‍♀️ Bu sabah kalktim halen yok..

merhaba benimde gecikeli bugun 4. günüm ve hala test yapmadim yapmayada korkuyorum cunki ekimde de boyle gecikmem olmustu umitlenmekte istemiyorum yaklasik 1 veya 2 haftadir kasiklarimda batmalar var belimde falan agri var adet oldum diyip bakiyorum ama hic bisey yok sadece krem gibi akinti var
benim henuz gecikmedi bugun olmasi gerekiyo tam oldu saniyorum bakiyorum sadece acik kahverengiye dönük akinti geliyo peceteye. 4 gun kala test yaptim negatif ciktigi icin gebeyim diye umutlanmiyorum 😔 ama boyle akintimda hic olmamisti ilk defa gordum

Kiiizlar icimi okuyup resmen konu acmissiniiiiz:))
Benim adet tarihim Pazartesi günüydü..
Herzamanki oldugu gibi bir gün öncesinde kahverengi lekelenmemi oldum fakat bir gün sonra adet olmadim 🤷🏼‍♀️ Bu sabah kalktim halen yok..
insallah benimkide gelmez 😊 gelmeye calisiyo ama gelemiyo sadece akinti birakiyo peceteye

Kızlar benimki 25 inde adet olmam gerekiyodu hala olmadım 2 gün öncekan testi yaptım negatifti hic bisey anlamadim

benim henuz gecikmedi bugun olmasi gerekiyo tam oldu saniyorum bakiyorum sadece acik kahverengiye dönük akinti geliyo peceteye. 4 gun kala test yaptim negatif ciktigi icin gebeyim diye umutlanmiyorum 😔 ama boyle akintimda hic olmamisti ilk defa gordum
canim benim ben 2018de bi gebelik yasadim 2 gun gecti boyle bi gece kahve rengi lekelenmem oldu ve oturup saatlerce agladim adet oldum diye ama sonra sabahina gelmedi bekledim sonra test yaptim cift cizgiyi gordum ama iste sonrasinda stresten falan kanamam acildi cocuk dusmedi hastanelere yattim kan durdu hastaneden ciktim bu seferde 4 aylikken suyum gelmeye basladi bu sefer uladag üniversitesinde yattim bi sekilde gebeligimim 5 bucuk aylikken dogum tamamen basladi artik durdurulamiyor du cunki ve dogdu sadece elini bir kere oynatip kalbi durdu 2018 ekim ayindn bu yana bekliyorum her ay hamilemiyim diye ama iste rabbim ne zaman nasip ederse o zaman engel olamadan geliyo bi sekilde rabbim hayirlisiyla saglikli sihhatli bebisler nasip etsin

Back
X