- 26 Eylül 2017
- 1.114
- 907
- 123
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 haftadir belim agiriyo ve ara sira sag kasigima bicak saplanir gibi agri giriyo gidiyo. 5 gun kala gebelik testi yaptim ama negatif cikti. goguslerim ve karnimda acayip sislik vardi ama 2 gundur yok suanda sadece karnim ve belim agiriyo. peceteye kati kivamli parcalar geliyoBaşka bir gebelik belirtiniz varmi
Test yapma imkanım varmı canım varsa yapkimse yok muu
1 haftadir belim agiriyo ve ara sira sag kasigima bicak saplanir gibi agri giriyo gidiyo. 5 gun kala gebelik testi yaptim ama negatif cikti. goguslerim ve karnimda acayip sislik vardi ama 2 gundur yok suanda sadece karnim ve belim agiriyo. peceteye kati kivamli parcalar geliyo
bugun yapma sansim yok eger yarina kadar olmazsa yarin yaparim. geldigini hissediyorum tuvalete gidiyorum bise geldigi yokTest yapma imkanım varmı canım varsa yap
benim henuz gecikmedi bugun olmasi gerekiyo tam oldu saniyorum bakiyorum sadece acik kahverengiye dönük akinti geliyo peceteye. 4 gun kala test yaptim negatif ciktigi icin gebeyim diye umutlanmiyorummerhaba benimde gecikeli bugun 4. günüm ve hala test yapmadim yapmayada korkuyorum cunki ekimde de boyle gecikmem olmustu umitlenmekte istemiyorum yaklasik 1 veya 2 haftadir kasiklarimda batmalar var belimde falan agri var adet oldum diyip bakiyorum ama hic bisey yok sadece krem gibi akinti var
insallah benimkide gelmezKiiizlar icimi okuyup resmen konu acmissiniiiiz:))
Benim adet tarihim Pazartesi günüydü..
Herzamanki oldugu gibi bir gün öncesinde kahverengi lekelenmemi oldum fakat bir gün sonra adet olmadimBu sabah kalktim halen yok..
Aynen gülüm insallah:)))insallah benimkide gelmezgelmeye calisiyo ama gelemiyo sadece akinti birakiyo peceteye
sen test yaptinmiAynen gülüm insallah:)))
Yok yapmadim. Artik test yapmicam sürekli üzülüyorumsen test yaptinmi
5 gun kala yapmistim negatif cikti o yuzden hic umudum yok gelecek gibiYok yapmadim. Artik test yapmicam sürekli üzülüyorum
Sen yaptinmi?
Biraz daha bekleyin sonra en iyisi kan testi aninda cikiyormus zaten:)))))5 gun kala yapmistim negatif cikti o yuzden hic umudum yok gelecek gibi![]()
bekliyorum gelen giden yok aynen boyle devam aman gelmesinBiraz daha bekleyin sonra en iyisi kan testi aninda cikiyormus zaten:)))))
bitanede evde idrar testi yap ama onda cikarsa kandada cikmasi lazim sen yinede yapKızlar benimki 25 inde adet olmam gerekiyodu hala olmadım 2 gün öncekan testi yaptım negatifti hic bisey anlamadim
canim benim ben 2018de bi gebelik yasadim 2 gun gecti boyle bi gece kahve rengi lekelenmem oldu ve oturup saatlerce agladim adet oldum diye ama sonra sabahina gelmedi bekledim sonra test yaptim cift cizgiyi gordum ama iste sonrasinda stresten falan kanamam acildi cocuk dusmedi hastanelere yattim kan durdu hastaneden ciktim bu seferde 4 aylikken suyum gelmeye basladi bu sefer uladag üniversitesinde yattim bi sekilde gebeligimim 5 bucuk aylikken dogum tamamen basladi artik durdurulamiyor du cunki ve dogdu sadece elini bir kere oynatip kalbi durdu 2018 ekim ayindn bu yana bekliyorum her ay hamilemiyim diye ama iste rabbim ne zaman nasip ederse o zaman engel olamadan geliyo bi sekilde rabbim hayirlisiyla saglikli sihhatli bebisler nasip etsinbenim henuz gecikmedi bugun olmasi gerekiyo tam oldu saniyorum bakiyorum sadece acik kahverengiye dönük akinti geliyo peceteye. 4 gun kala test yaptim negatif ciktigi icin gebeyim diye umutlanmiyorumama boyle akintimda hic olmamisti ilk defa gordum
Çok yaptım artık yapmak istemiyorum hem olsaydı eğer mutlaka kan testinde çıkardıbitanede evde idrar testi yap ama onda cikarsa kandada cikmasi lazim sen yinede yap