Bugün adet günüm ve...

kizlar nolur cevap verin adetime 5 gun var test yaptim boyle cikti ama kaseti yukari kaldirinca belli oluyo duz zeminde hic bisey gozukmuyo acaba arkasindaki cizgimi gorunuyo yoksa gercekten hafif kirmizilik var mi

Eklentiler

• 20200124_124928.webp
    20200124_124928.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 37
kizlar nolur cevap verin adetime 5 gun var test yaptim boyle cikti ama kaseti yukari kaldirinca belli oluyo duz zeminde hic bisey gozukmuyo acaba arkasindaki cizgimi gorunuyo yoksa gercekten hafif kirmizilik var mi
canım gördüm ama çizgi olması gereken yerde değil sanki sabah ilk idrarla bir test daha yap istersen

Cqnim son durum ne oldu merak ettim okuyunca ?

sonuc negatif maalesef calismalara devam insallah bigun hamileyim diye paylasim yapmakta nasip olur 😊
Canim benim adet gunum 22.04 tu ama sadece 1 kasik kadar kahverengi lekelenmem oldu cişe gittikce peceteye kahverengi geliyor çok az test yaptim negativ ilk defa boyle birşey yaşiyorum o yuzden merak ettim hamilelik belirtilerim vardi cok sik çise gidiyorum dunden beri midebulatisi da var ama erken gebliktestinde cikamadi inşallah en kisa zamanda hamilelik haberin gelir canim duacinim

Canim benim adet gunum 22.04 tu ama sadece 1 kasik kadar kahverengi lekelenmem oldu cişe gittikce peceteye kahverengi geliyor çok az test yaptim negativ ilk defa boyle birşey yaşiyorum o yuzden merak ettim hamilelik belirtilerim vardi cok sik çise gidiyorum dunden beri midebulatisi da var ama erken gebliktestinde cikamadi inşallah en kisa zamanda hamilelik haberin gelir canim duacinim
benimde dun adet gunumdu ama olmadim hala. 1 gun kala test yaptim negatif cikti olsa cikardi heralde bugun yarin kesin olurum cunku olacak hibi hissediyorum karnim hafif agiriyo belimde. insallah hepimiz aliriz o haberi en kisa zamanda ama ben kendimden hic umitli degilim nedense

Back
X