Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk idrarla yaptimÇok silik bir çizgi var gibi canım, yarın sabah idrarıyla testi tekrarla bence
Bence testlere para dökmeyin kan verin varsa çıkacaktır.Beni bu ay çok yanılttı testler keşke o kadar para dökmeseydim dedim.İnşallah hamilesinizdir
Ya kan verdim çıkmadı test verdim yine çift çizgi çıktı hemen cikti nasıl oluyor buBence testlere para dökmeyin kan verin varsa çıkacaktır.Beni bu ay çok yanılttı testler keşke o kadar para dökmeseydim dedim.İnşallah hamilesinizdir
Kan sonucunuzu atabilir misiniz. Testler yalancı pozitif çıkartıyor zatenYa kan verdim çıkmadı test verdim yine çift çizgi çıktı hemen cikti nasıl oluyor bu
Kan sonucunuzu atabilir misiniz. Testler yalancı pozitif çıkartıyor zaten
Bi kaç gün daha bekle yada doktora randevu alıp git, dış gebelik kimyasal gebelik olabilir:/
Verdim sonucu attimBencede var canım kan ver bence artık :)
Ben de bunu yaşadım 8 gün gecikmeli regl oldum sonra.Hatta inanamadım nasıl olur diye 2 kez kan verdim negatif cıktıYa kan verdim çıkmadı test verdim yine çift çizgi çıktı hemen cikti nasıl oluyor bu
Hangi marka bu
Varmı gebelikBen de bunu yaşadım 8 gün gecikmeli regl oldum sonra.Hatta inanamadım nasıl olur diye 2 kez kan verdim negatif cıktı
Daha önce hiç olmadı bu böyleEvet canim kan sonucun negatif. Teste inanma. Normalde ilk önce kanda çıkması lazımdı zaten sonra idrarda.
O başka bir değer umutlandirmayinCanım basbaya gebesin tebrik ederim 130 çıkmış değerin arkadaşlar negatif dediği için yazmak istedim inşallah sağlıkla artar kucağına almakta nasip olur iki gün sonra tekrarla kan testini 2 katından fazlaya yukseliyorsa gebelik sağlıklı demektir 1 hafta sonra keseye gidersin![]()