- 30 Mart 2023
- 680
- 401
- 33
- Konu Sahibi 1Annakarenina
-
İlk 5 dakikada çıkan doğrudur,sonrası kuruma çizgisi
Bence var canım kan ver direkt
Benimki de aynı kaç dakika sonra sonucunuz çıktı biliyor musunuzMerhaba, 4 nisan ovulasyon günümdü. Birkaç gün önce test yaptım negatifti. Bu sabah nolsa test negatif diye de test yapmadım. Ama adet olmadım hiç belirti de yok. Bir gebenin günlüğü gebelik testi vardı. Onunla yaptım. Sizce var mı ? Eki Görüntüle 3578849
Hemen çıktı sayılır ama adet oldum birkaç gün sonrasındaBenimki de aynı kaç dakika sonra sonucunuz çıktı biliyor musunuz
Merhaba Bu testten bu ay 3 tane yaptım daha belirgin çizgi çıktı ama bende adet oldum yanıltıyor kesinlikleHemen çıktı sayılır ama adet oldum birkaç gün sonrasında
Bunun gibi mi çıktı sizin de negatif çıktı paylaşabilir misinizMerhaba Bu testten bu ay 3 tane yaptım daha belirgin çizgi çıktı ama bende adet oldum yanıltıyor kesinlikle
Sizin rengi dağılmış gibi. Benim çok teşekkür çizgisi belirgindiBunun gibi mi çıktı sizin de negatif çıktı paylaşabilir misiniz
Bu gibi miydi bu da dün yaptığımSizin rengi dağılmış gibi. Benim çok teşekkür çizgisi belirgindi
Sizin daha belirgin çıkmış. İnşallah gebesinizdirBu gibi miydi bu da dün yaptığım
Sağolun Allah razı olsun benimki 10 dkdan sonra çıktı böyle kuruma çizgisi sanırım testi aldığım hesaba sordum negatif dedi inşallah siz güzel sonuç alırsınızSizin daha belirgin çıkmış. İnşallah gebesinizdir
Sağolun Allah razı olsun benimki 10 dkdan sonra çıktı böyle kuruma çizgisi sanırım testi aldığım hesaba sordum negatif dedi inşallah siz güzel sonuç alırsınız
Bunun gibiydi yaptığım attım testleri atmasaydım paylaşırdım inşallah sizin vardır yanıltmıyordurBu gibi miydi bu da dün yaptığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?