Gebeliğe Hazırlık Bugün adetin 2.gunu ve hiç yumurtam görünmüyor çok üzgünüm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2 tane kızınız varmis kullanici adinizdan anladigim kadariyla. Bu sitede bebek kokusuna hasret yuzlerce kadin var. Isterseniz kusura bakin ama biraz şımarıkça buluyorum bu tavırları.
Malesef her şey göründüğü gibi olmuyor bir kızım var oda tüp bebek ikinci bebeğimde tüp bebekti 3saat yaşayıp vefat etti 2sene oldu tekrar tedaviye başladım ama malesef yumurta yok

2 tane kızınız varmis kullanici adinizdan anladigim kadariyla. Bu sitede bebek kokusuna hasret yuzlerce kadin var. Isterseniz kusura bakin ama biraz şımarıkça buluyorum bu tavırları.
Siz simariklik diyebilirsiniz tek isteğim menepoza girmeden bir bebeğim daha olsun inşallah siz benim durumuma dusmezsiniz

Siz simariklik diyebilirsiniz tek isteğim menepoza girmeden bir bebeğim daha olsun inşallah siz benim durumuma dusmezsiniz
Çok şükür biri yaşıyor. Ben dün insallah çocuğum olur, 1 tane bile olsa yeter diyerek agladim. Allah hic vermemis degil ya. Ömrü uzun ve saglikli olsun.

Çok şükür biri yaşıyor. Ben dün insallah çocuğum olur, 1 tane bile olsa yeter diyerek agladim. Allah hic vermemis degil ya. Ömrü uzun ve saglikli olsun.
Amin inşallah Rabbim hepsini korusun Rabbim sizede 1tane bile olsa o duyguyu tattirsin yaş iniz kaç kaç yıllık evlisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…