Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkBugün adetin 2.gunu ve hiç yumurtam görünmüyor çok üzgünüm
2 tane kızınız varmis kullanici adinizdan anladigim kadariyla. Bu sitede bebek kokusuna hasret yuzlerce kadin var. Isterseniz kusura bakin ama biraz şımarıkça buluyorum bu tavırları.
2 tane kızınız varmis kullanici adinizdan anladigim kadariyla. Bu sitede bebek kokusuna hasret yuzlerce kadin var. Isterseniz kusura bakin ama biraz şımarıkça buluyorum bu tavırları.
Malesef her şey göründüğü gibi olmuyor bir kızım var oda tüp bebek ikinci bebeğimde tüp bebekti 3saat yaşayıp vefat etti 2sene oldu tekrar tedaviye başladım ama malesef yumurta yok
Çok şükür biri yaşıyor. Ben dün insallah çocuğum olur, 1 tane bile olsa yeter diyerek agladim. Allah hic vermemis degil ya. Ömrü uzun ve saglikli olsun.
Çok şükür biri yaşıyor. Ben dün insallah çocuğum olur, 1 tane bile olsa yeter diyerek agladim. Allah hic vermemis degil ya. Ömrü uzun ve saglikli olsun.