Bugün alçım çıktı ama bi problem varkii....

karapaks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2011
69
0
36
Antalya
Evet bi problem varki iki kaşımın arası burnumun ucuna doğru öyle kalın gözüküyorki normal de hiç de öyle kalın değildir.Doktorum alçımı çıkarınca resmen şok oldum.. sanki gözlerimi yüzümün en sağ ve sol tarafına itmişler ve kalın bi burnu oraya dikmişler gibi.. biri yardım edebilirmi ödem midir bu nedir kaç günde geçer ?

Evet bi problem varki iki kaşımın arası burnumun ucuna doğru öyle kalın gözüküyorki normal de hiç de öyle kalın değildir.Doktorum alçımı çıkarınca resmen şok oldum.. sanki gözlerimi yüzümün en sağ ve sol tarafına itmişler ve kalın bi burnu oraya dikmişler gibi.. biri yardım edebilirmi ödem midir bu nedir kaç günde geçer ?

Çok geçmiş olsun, umarım ameliyatın iyi geçmiştir. Doktorunun seni önceden bilgilendirmemiş olması şaşılacak şey, şişliklerin geçmesi 2 haftayı ve son şeklini alması da 6 ayı bulabilir.

Son düzenleme:

cnm aynı şeyi bende yaşadım, alçım çıkınca iki kaşımın arası inanılmaz şişti uca doğru şişlik azalmış durumdaydı. perş günü alçım çıktı şişlerim her geçen gün dahada iniyor. sende stres yapma olağan bir durummuş bu şişliklerden dolayı alçıdan çıkan burnum abartmıyorum eski burnumun iki katı büyüklükteydi :))) benm ameliyatımı veli bey yaptı kapalı teknikle yapıldığı için masajlarımı yapmaya devam ediyorum.. senin ne şekilde oldu ameliyatın?

cnm aynı şeyi bende yaşadım, alçım çıkınca iki kaşımın arası inanılmaz şişti uca doğru şişlik azalmış durumdaydı. perş günü alçım çıktı şişlerim her geçen gün dahada iniyor. sende stres yapma olağan bir durummuş bu şişliklerden dolayı alçıdan çıkan burnum abartmıyorum eski burnumun iki katı büyüklükteydi :))) benm ameliyatımı veli bey yaptı kapalı teknikle yapıldığı için masajlarımı yapmaya devam ediyorum.. senin ne şekilde oldu ameliyatın?

veli bey burunucu estetıgı yapıyomu acaba? senın amelıyatın ne kadara maal oldu:26:

canımmm hiç merak etmeeşuan oralar çok şişş alçı çıktıktan sonra ve banttan sonra burun baya bi şişiyor ve ödem oluyor onların inmesi 6 ay ve 1 sene doktorların demesine göre.. endişelenecek birşey olmadığını düşünüyorum ayrıca fotolarını çok merak ettim eklersen sevinirizz.. :):34:

canım aynı şey bende de oldu ılk alcı alındgında aynaya baktgmda aglıcaktım nerdeyse bu kım benmıyım dedm ne kadr cırkındı anlatamm sana hc begenmemstm burnum yuzume yapısık gbıydı michaile ceksin gibi gorunuodu burnum onden cok betrdı anlıcan.simdi 2 ay oldu hala ck sısı ama ınıor zamanla.ılk bı ayda bıraz ınıo degr kalan 5 ay ıcersnde tum sıslk ıner dedıler 1 yıl snrada kendı burnn gbı olur dedı dktr sabret uzulme sakın..

benim iki kaşımın arası aşırı şişti ama geçti sonra :) fotolarıma bakabilirsin geçirdiği evrimi anlamak adına :)

arkadaşlar çok çok teşekkür ederim sizlere.. beni nasıl rahatlattınız bilmiyorum.. nası foto ekliyecegim bilmiyorum ama bulur bulmaz ekleyecegim.. çok rahatladım allah razı olsun valla..

CANIM ŞİŞLİKLER ÇOK NORMAL.SENİN KONU BAŞLIĞINI GÖRÜNCE BEN DE DAHA ÖNEMLİ VE KORKUNÇ BİŞEY SANDIM.kAŞLAR ARASINDAKİ ŞİLİK O KADAR NORMAL BİİŞEY HİÇ ÜZÜLME.ben ameliyatımdan sonra fazla şişmedim.ama kaş arası ilk alçı çıktığında şişmişti.zaten ameliyat olup da kaş arası şişmeyen yok.mutlaka kaş arası şişiyor.İnsanın bakışları değişiyor bu nedenle.Hatta insan kendini bön gibi hissediyor:))))))biraz sabret şişlerin inecektir.masajlarını düzenli olarak yap...

Back
X