• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu bugün aldığım koltuklarım ve halım

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

melisnaz

ömrümün sahibi...
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
683
119
123
$ff72f830-ce5a_6595A_kemik.webp

$dizayn-kol-tk-pastel-krem00.webp

nasıllar sizce çok zor beğendim ama sonunda bunlara karar verdim:51:

okadar bakan olmuş ama hiç yorum yok resimlermi görünmüyor acaba:44::44::44:

mutfak masası şahane :46: bayıldım çok güzel
koltukların da güzel
ama halıyı pek beğenmedim

zevkler tartışılmaz

allah ağız tadıyla oturmayı nasıp etsın:31:

Güle güle kullanın. Koltuklarınız hoşmuş ama titiz kullanılması gerek renginden dolayı.
Halıda güzel.
Yalnız mutfak masası güzelde. Ben böyle masalar görünce şey oluyorum. Nasıl desem. Oturacağım yer yumoş yumoş olmalı rahat gözükmeli.
Tahta gibi sert görünüme sahip onlar.:37:
Koltuğa benzer sandalyeler olabilir puf gibi yumuşacık falan böyle. Çok seviyorum öyle.:9::21:

Güle güle kullanın. Koltuklarınız hoşmuş ama titiz kullanılması gerek renginden dolayı.
Halıda güzel.
Yalnız mutfak masası güzelde. Ben böyle masalar görünce şey oluyorum. Nasıl desem. Oturacağım yer yumoş yumoş olmalı rahat gözükmeli.
Tahta gibi sert görünüme sahip onlar.:37:
Koltuğa benzer sandalyeler olabilir puf gibi yumuşacık falan böyle. Çok seviyorum öyle.:9::21:

eşimde böyle söyledi çok sert görünüyor diye netten beğenip gittik mağazaya ama orda görüp oturduk çok rahat göründüğü gibi değil yani:31:

teşekkürler yorumlarınız için arkadaşlar hiç birigelmedi daha gelince resmini çeker eklerim daha aydınlatıcı olur..:16:

güle güle kullan canım çok güzel içine sindiyse tamamdır:34:

koltukların şahane begendim ama koltuk resminin halısı düz krem kabartmalı çok güzel keşke o tarz alsan halıda kaışık deseni sevmiyorum zamanla sıkıcı oluyor..mutfak masan da hoş sanırım mutfak kırmızılı..

Back
X