bugün aldığım zor bir karar

damlatolga

Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
8
0
16
İzmir
9 yıllık evliyim iki çocuğum var bugün eşimle ayrılma kararı aldık bu evliliği yürütemiyeceğiz 9 senedir çok zorluklar yaşadık ama olmadı

9 seneden sonra böyle bir karar aldıysanız haklı bir sebebiniz vardır. Birikimse çok özel olmayacaksa biraz aç zorlukların üstesinden gelmişsiniz pekiyi şimdi ki daha mı zor.

9 yıllık evliyim iki çocuğum var bugün eşimle ayrılma kararı aldık bu evliliği yürütemiyeceğiz 9 senedir çok zorluklar yaşadık ama olmadı

9 seneden sonra böyle bir karar aldıysanız haklı bir sebebiniz vardır. Birikimse çok özel olmayacaksa biraz aç zorlukların üstesinden gelmişsiniz pekiyi şimdi ki daha mı zor.

bundan 4 sene önce aldattı küçük kızım 6 aylıktı diğer kadından çocuğu var 3 yaşında sadece çocuklarım için katlandım herşeye ama olmuyo unutamıyorum her ufack kafada eskiler açılıyor

başkasından çocugunun oldugunu bile bile nasıl devam ettin evliliğe iyi dayanmışsın gerçekten Allah kolaylık versin size ve bebeklerinize

dayanmak çok zor oldu çocuğunun olduğunu bile bile neden kabul ettim ailem çocuklarımı istemedi tek beni istediler o yüzden katlandım herşeye evet eşimde ayrılmak istiyor

Ben de ailelerin sadece sen gel ama çocukların gelemez tavrını hiç anlamıyorum.
Anneyi nasıl çocuklarından ayırırlar.?! Nasıl bir zihniyet bu!
Sinirlerim zıplıyor resmen.

Umarım kendi ayaklarınız üstünde durabilecek maddi güce sahipsinizdir.
O zaman her şeyin üstesinden gelirsiniz.
Çalışmıyorsanız da iş bulursunuz. Bir kapı kapanır, öteki açılır nihayetinde.
Umutsuz olmayın. Kadınlar çok güçlüdür.

Çok zor bir durum tabii ki. Ama en başından bu adama resti çekmeniz lazımdı.
Çok büyük ahlaksızlık ve terbiyesizlik yapmış size.
İğrenç bir şey.

Son düzenleme:
dayanmak çok zor oldu çocuğunun olduğunu bile bile neden kabul ettim ailem çocuklarımı istemedi tek beni istediler o yüzden katlandım herşeye evet eşimde ayrılmak istiyor

hayret edilecek birşey hiç anlamıyorum sen gel çocuklarını getirme nasıl anne evladından ayrılır yahuu nazıl bir zihniyettir bu Allah güç kuvvet versin size ki evlatlarınıza yetebilin..
çalışıyomusunuz şuan maddi gücünüz varmı çocuklarınıza bakmaya ???
biz kadınlar her zaman güçlü olmuşuzdur emin olun sizde bunların üstesinden geleceksiniz inş...

sizin o ailenizde zerre kadar sevgi yokmuş demek.
torun sevgisi bambaşkadır. ben bazı dedeleri, büyükanneleri görüyorum, tapıyorlar torunlarına. çocuklarımın sevgisinden de başka torun sevgisi diyenler var.
yazık. insanlıktan nasibini almamış kişilikler. feci sinirlendim ailenize.

Back
X