Aşılama Bugün aşılama oldum , yardım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

cinnabon

Guru
Pro Üye
Anneler Kulübü
8 Aralık 2012
4.160
6.011
358
33
Merhabalar. 10 gün menapur kullandım ve 1 adet yumurtam büyümüş dün ovitrella vuruldum Bugün de aşılama yapıldı. Bu 2. Aşılamam. İlk aşılamayı Farklı bir yerde yapmıştım. Bugün aşılamayı yapan Doktorum aşılamadan sonra 2 hafta ilişki yasak dedi ve aşılamandan 1 hafta sonra tekrar ovitrella vurulmamı söyledi. Daha önceki aşılamada tam tersi doktorum gün aşırı ilişki demişti ve ovitrella falan kullanmamı söylememişti. Benim bildiğim bu ovitrella yumurta çatlatma iğnesi , neden tekrar vuruluyorum anlamadım. Aşılama sonrası bu iğneyi vurulan var mı aranızda ? Yardım lütfen 🙏🏻

Merhabalar. 10 gün menapur kullandım ve 1 adet yumurtam büyümüş dün ovitrella vuruldum Bugün de aşılama yapıldı. Bu 2. Aşılamam. İlk aşılamayı Farklı bir yerde yapmıştım. Bugün aşılamayı yapan Doktorum aşılamadan sonra 2 hafta ilişki yasak dedi ve aşılamandan 1 hafta sonra tekrar ovitrella vurulmamı söyledi. Daha önceki aşılamada tam tersi doktorum gün aşırı ilişki demişti ve ovitrella falan kullanmamı söylememişti. Benim bildiğim bu ovitrella yumurta çatlatma iğnesi , neden tekrar vuruluyorum anlamadım. Aşılama sonrası bu iğneyi vurulan var mı aranızda ? Yardım lütfen 🙏🏻
İlk defa duydum bunu bende aşılama ilr hamile kalmıştım ve gün asiri ilişki önermişti doktorum keşke sorsaydin neden vuruluyorum bunu diye bide doktora karşı güven oluşmadıysa bırak o doktoru kendini guvende hissetmen lazım herşeyi rahatlıkla sorabilecegin

Geriden gelen yumurtan falan var mı soyledi mi doktorunuz belki geriden yumurtanız varsa onun demiştir tekrar çatlatma iğnesi ol diye benimde 2 .aşılamam gün aşırı ilişki önerdi mutlaka dedi

hiç duymadım daha önce doğrusu 1 hafta sonra iğne vur diye ve genelde aşılamadan sonraki gün mutlaka ilişki olsun diyordu doktorlar

ilişki yasak diyen doktordan hayır gelmez bırak onu. bana da öyle demişti bi doktor, bıraktım.
devlet hastanesine tedaviye gittim ve 5 gün üstüste ilişki dediler. sonuç gebe kaldım oğlum 7 yaşında :)

valla bana da mantıklı gelmedi bende aşılama yaptırdım doktor bi gün sonra mutlaka gir dedi sonrasında isteğine göre bende cerrahpaşa da yaptırdım çok memnunum içinize sinmediyse başka doktora gidin bence boşa zaman kaybetmeyin

Sonucunuz nedir

Back
X